≡ Menu

Videoslot Jurassic World spelen

Jurassic World gokkastHeb je genoten van de film Jurassic World? Dan moet je zeker de gokkast ervan proberen. Alle bekende hoofdpersonen en dinosaurussen kunnen hier gevonden worden en de intense soundtrack maakt je spelervaring helemaal af. Bij een online casino kun je het spel nu gratis en voor geld spelen. Meer dan de moeite waard om nu snel een gokje te wagen. Het is iedere dag weer groot feest als je dit spel gaat spelen en wat zal je veel overeenkomsten zien met de film! Een echte liefhebber opent het spel direct!

Kenmerken van de Jurassic World videoslot

Bij deze game speel je met vijf rollen met elk drie regels. In totaal zijn er niet minder dan 243 winnende regels en daarmee overtreft het de meeste andere videoslots. Op de rollen zal je de vele favorieten van de film Jurassic World zien, waaronder Owen, Claire en Hoskins en allerlei soorten dinosaurussen. Opmerkelijk is dat zowel de muziek als de achtergronden en afbeeldingen op de rollen uit de film afkomstig zijn. Je voelt automatisch de sfeer van de film. Bij Jurassic World, win je wanneer je drie van dezelfde symbolen in een rij hebt. Je kunt ook verschillende combinaties winnen met maar een enkele spin. Dit kan je winsten per spin echt een boost geven. Inzetten is gemakkelijk. Handmatig kun je je inzet variëren van €0,30 cent tot €7,20 per spin. De Autoplay-functie is ook gemakkelijk. Je kunt ervoor kiezen om 10, 25, 50 of 100 keer te spinnen met deze optie, zonder steeds op de knop te hoeven drukken. Erg handig!

Jurassic World gokkast Microgaming

Unieke elementen van Jurassic World

Naast de reguliere winnende regels die de verschillende afbeeldingen opleveren bij online gokkasten, zijn er ook Wilds, Scatters en Bonus Games in deze videoslot. De Wilds hebben de vorm van het Jurassic World logo en kunnen de look hebben van alle andere symbolen wat betekent dat je sneller winnende regels kunt maken. De Scatters veranderen twee symbolen in Wilds. Drie Scatters geven je ook een Bonus Game. Er zijn drie verschillende Bonus Games die ervoor kunnen zorgen dat je veel geld en Gratis Spins wint.

Er zijn verscheidene locaties uit de film waar de Bonus Games plaatsvinden:

  • Gyrosphere Valley: 10 Gratis Spins. De vermenigvuldiger wordt groter na iedere spin waarin je niets wint. Wanneer de laatste spin niets opbrengt, krijg je extra Gratis Spins tot je wel wat wint.
  • Creation Lab: 10 Gratis Spins. De symbolen waar je al mee hebt gewonnen zijn nu verdwenen en dat vergroot je winkansen. De Rolling Reels bieden ook extra winkansen. De speciale Cryo Wilds geven je iedere keer drie spins.
  • Raptor Den: 10 Gratis Spins. Alle Scatters zijn ook Wilds. Scatters blijven plakken tot er minstens drie zijn en je wint meer Gratis Spins.

Ongewone special effects

De Indominus Feature is spectaculair in de videoslot Jurassic World. Gigantische dinosaurussen verschijnen op het scherm en verwoesten alles op hun pad. Dit kan erin resulteren dat je totale inzet wordt vermenigvuldigd met 1000 en je kunt minimaal 200 keer je inzet winnen! Net als in de film kan de Indominus op ieder moment toeslaan en dit zorgt voor nog meer opwinding. Het beste element in Jurassic World is de soundtrack. Het heeft een fantastische hoge waardering en speelt tijdens het reguliere spel zacht op de achtergrond. Maar wanneer je in de Bonus Game komt, breekt de hel los. De muziek wordt steeds luider en hoe spannender het wordt, hoe intenser de muziek wordt. Als je van spanning houdt, moet je de videoslot Jurassic World zeker eens proberen. Houd de prijzentabel goed in de gaten, zodat je weet welke symbolen je nodig, hoeveel symbolen je nodig hebt en welke winsten je dan kunt behalen.