≡ Menu

Ultimate Super Reels

Naar Gokkast Top 20 | Klik hier en speel Ultimate Super Reels op volledig scherm

iSoftBet heeft met Ultimate Super Reels een nieuw videoslot ontwikkeld wat je zowel gratis en met geld kunt spelen. Dit productiebedrijf heeft een indrukwekkend portfolio met honderden videoslots en met Ultimate Super Reels heeft het weer een indrukwekkend videoslot toegevoegd aan haar portfolio. Het is een 5 reels videoslot waar het belangrijk is dat je op de eerste drie rollen de combinaties maakt. De laatste twee rollen activeren weer andere functies van het videoslot. De iconen zijn in drie rijen geplaatst en je maakt altijd kans op de progressieve jackpot.

Een andere grote feature is dat je de mogelijkheid hebt om op alle vijf winlijnen te spelen en je kunt maximaal 15 munten op elke lijn spelen bij elke spin. De muntwaarde die je kunt inzetten ligt tussen de 0,01 tot 0,50 eurocent, de maximale inleg per spin is 37,50 euro.

Winnende combinaties bij Ultimate Super Reels

Wat het videoslot zo aantrekkelijk maakt zijn de winnende combinaties en dat betekent voor elke speler meer kans op winst. Wanneer je drie dezelfde tekens naast elkaar hebt, heb je eigenlijk al een winnende combinatie. Op vrijwel elke manier is het mogelijk om een winnende combinatie te maken. En er is ook nog een speciale multiplier aanwezig. Deze kan 4000 keer de inzet aan je uitbetalen. Indien je met tien munten speelt, dan wordt de vierde rol van het videoslot geactiveerd en zal het nummers kiezen. Deze nummers zullen dan het bedrag van de uitbetaling zijn.

Ultimate Super Reels is een videoslot wat veel verrassingen in petto heeft en voor zowel de beginnende en ervarende speler is dit echt een videoslot wat je een keer moet spelen. Het grote voordeel is dat je het videoslot eerst uit kunt proberen door met virtueel geld te spelen. Geen registratie of storting van geld nodig.