≡ Menu

Twin Player

Speel Twin Player full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Logo Fruit4RealNaast de Multiplayer van Fruits4Real is er ook nog de Twin Player waar je op twee gokkasten in een automaat kunt spelen. Het is mooi om te zien wat de verschillende prijzen je kunnen opleveren. Er zijn twee automaten naast elkaar verweven in de mooie Twin Player. Beide delen van de automaat kennen vier rollen en hebben beide tien win lijnen. Je kunt zelf kiezen hoeveel win lijnen je wilt inzetten. Hierna is het slechts een kwestie van op de start knop te drukken. De rollen beginnen dan te draaien en de kersen, watermeloenen en aardbeien vliegen je om de oren. De verschillende combinaties van de fruitsymbolen zorgen voor de kans om een prijs te winnen. Onder de rollen zie je direct welke combinaties welke prijzen opleveren bij de twin player online fruitautomaat.

Er is ook een autoplay functie. Klik naast de start knop op de button en zie hoe het kaartje net als vroeger het bierviltje ertussen wordt gedrukt. Het is mooi bedacht en herinnert je hoe je het zelf zou doen bij de echte gokkasten in de speelhallen en casino’s. Door de autoplay functie is het gemakkelijker om meerdere ronden achter elkaar te spelen.

Wacht niet langer en speel op deze mooie online gokkast. De online twin player fruitautomaat is een waar feest. Je hebt gewoon dubbel zoveel kansen om een mooie prijs te winnen.
begin met gratis spelen Je zult er zeker geen spijt van krijgen. En mocht je tijdens de proefrondes geen winst maken, dan is dat natuurlijk geen probleem. Het zou erger zijn als je prijs na prijs zou winnen en deze vervolgens niet kunt cashen. Toch? Veel succes en plezier met de Twin Player.

Demolition SquadDemolition Squad
Deep Bleu SeaDeep Bleu Sea
StarburstStarburst
California SunsetCalifornia