≡ Menu

Turn your Fortune Netent gokkast aangekondigd

Turn Your Fortune gokkast online casinoHet nieuwe jaar gaat goed beginnen want Netent heeft alweer een nieuwe gokkast aangekondigd. De gokkast heeft de naam Turn your Fortune gekregen. Vanaf 3 januari is het zover en kun jij de gokkast ook spelen maar tot die tijd moet je het nog even doen met onze informatie. Gelukkig hebben we al het een en ander vast kunnen stellen over de gokkast en dat delen we graag met je in dit bericht. Lees het op je gemak door zodat je weet wat jou te wachten te staat en dan kun je je er alvast op voorbereiden. Zoals je van Netent gewend bent, is het een gokkast die je veel te bieden heeft!

Uiterlijk en meer over Turn your Fortune

Turn your Fortune is een gokkast van Netent met een mooi winstpercentage en daarnaast weten we ook al het een en ander over hoe dat de gokkast er uit ziet. Je krijgt namelijk een soort gouden cilinder te zien en die bevindt zich aan de linkerkant van de gokkast. Deze zou zomaar gevuld kunnen zijn met bedragen. Bovenaan zie je dan nog een x20 Multiplier. Dit kan dus een hoog bedrag voor je opleveren. Maar er is ook al wat bekend over de symbolen. Op de rollen zie je namelijk Scatters, Wilds, maar ook symbolen van letters en dieren. De functie van de Wild kennen de meeste mensen wel die al eens een gokje hebben gewaagd op een gokkast van Netent. Deze kan namelijk alle symbolen op de rollen vervangen zodat je eerder een winnende combinatie compleet kunt maken.

Turn Your Fortune slot Netent

Scatter op de gokkast

Als je in totaal 3 of meer Scatters hebt gedraaid komt er een soort bonuswiel en daarbij zie je aan de buitenkant allerlei getallen staan. Het 2e wiel bevat gekleurde symbolen en dan is er nog een wiel met 3 sleutelsymbolen. Dit kan een heel spannend moment worden want je hebt geen idee wat het je op kan leveren! Je ziet een 7, een A en een sleutel. Wat is het nut daarvan? Met een 7 zal het aantal gratis spins worden geactiveerd. Maar de A is het verzamelsymbool tijdens de gratis spins. Dan is er nog de laatste en dat is het sleutelsymbool en deze zal jou zomaar een fortuindraai toe kunnen kennen.

Lancering Turn your Fortune

Noteer de datum 3 januari alvast in de agenda want dat is het moment waarop de gokkast Turn your Fortune gelanceerd gaat worden. Een mooi moment waarop je naar uit kunt kijken en tot die tijd kun je de andere gokkast van Netent spelen, zowel gratis als voor geld. In ieder geval heeft Netent de afgelopen weken weer veel nieuwe gokkasten aangekondigd en wij kijken er net als jij volop naar uit dat deze online komen. Dan zal de spanning namelijk toenemen en wordt dat een groots moment om je eigen geluk te ontdekken. We tellen de dagen af en dan is het maar eens inzien hoeveel winst er behaald kan worden met deze gokkast.