≡ Menu

Turboreel gokkast spelen

TurboReel gokkast spelenEen leuke gokkast online om te spelen is Turboreel. Het spel bevat een basis- en een vervolgspel en je vindt hierbij ook veel extra’s zoals jokers. Het basis- en een vervolgspel speel je op dezelfde rollen. Bij het basisspel kan er gespeeld worden met €0,10. Er is een winlijn actief van links naar rechts. Naast de rollen kun je een winschema zien, zo zie je welke symbolen je mooie prijzen op kunnen leveren. De Turbo vraagtekens zullen kris kras tellen en zorgen voor extra prijzen. Wanneer je bij de rollen een of meerdere van deze symbolen hebt dan krijg je een mysterie prijs. Je kunt op de eerste en de derde rol meerdere vraagtekens tegenkomen en daardoor kun je per draai dus meerdere prijzen winnen. Als je een prijs hebt van twee credits, dan wordt het automatisch 0-4 credits. Je hebt verschillende opties tijdens het spel.

Heb je hogere prijzen gewonnen? Dan kan dat zomaar verdubbeld worden door de Head Tail functie en dit kan dan maximaal 200 credits opleveren. Je kunt bij Turboreel gokken op Head of Tail. Wanneer je dan goed hebt gegokt dan wordt jouw prijs verdubbeld. Als je het fout hebt, dan verlies je je prijs. Je kunt je gewonnen prijzen innen door op de knop collect te klikken. Maar je kunt je gewonnen credits ook overzetten naar een vervolgspel. Er is ook een automatisch hold functie bij het basisspel van Turboreel. Daarbij kun je de rollen met een goede positie vastzetten voor de volgende ronde. Het is niet verplicht, je kunt het ongedaan maken door op reset te klikken. Ook kun je zelf bepaalde rollen vastzetten. Onder de rol kun je dan klikken op de hold knop. Kies zelf waar je je goed bij voelt en maak hier dan gebruik van bij Turboreel.

TurboReel gokkast online spelen

Gokkast Turboreel vervolgspel

Als je voldoende credits hebt verzameld bij het basisspel dan kun je het vervolgspel van Turboreel spelen. Je speelt het ook op vier rollen zoals het basisspel. Als je vier credits plaats dan zullen alleen de eerste drie rollen draaien. Als je 16 credits per draai gaat plaatsen dan draait ook de vierde rol mee. Bij dit spel tellen alle symbolen kriskras. Ze moeten wel in drie opeenvolgende rijen tevoorschijn komen. Je hebt ook een extra symbool en dat is de joker. Er zin er in totaal vier verstopt in de vierde rol. Wanneer je een van de jokers in beeld hebt gezien, het maakt niet uit waar, dan win jij een mooie mysterie prijs tot maximaal 100 credits. Wil jij de gewonnen credits uit het vervolgspel naar het basisspel verplaatsen? Klik dan op de knop collect. Bij dit spel heb je genoeg kansen om mooie prijzen te winnen.

Turboreel spelen

Spreekt de Turboreel gokkast jou ook aan? Ga dan snel een gokje wagen en ontdekken wat je kunt verdienen. Bij de online gokkasten heb jij de kans om eerst gratis te spelen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wanneer het je goed bevalt kun je direct voor geld spelen en mooie prijzen winnen. Zorg dat jij daarom nu een online casino kiest waar Turboreel wordt aangeboden en spelen maar. Ieder moment van de dag kun jij hier de keuze maken om een gokje te wagen, zowel gratis als voor geld. Maak daar daarom nu ook tijd voor vrij en kom er nu achter hoeveel geluk jij hebt. Als je hogere prijzen wil winnen, zet dan maximaal in! Ook met lage bedragen kun je bij Turboreel mooie prijzen winnen. Maar de echte spanning komt pas als je maximaal speelt met je eigen geld.