≡ Menu

Turboplay Jackpot

Speel Turboplay Jackpot full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Logo Fruit4RealVier rollen op het scherm en een compleet overzicht van alle prijzen die je kunt winnen bij de Turboplay Jackpot. Het springt allemaal direct naar voren als je deze fruitautomaat bezoekt. Je kunt met een factor vier of zestien gaan spelen. Het is te gek om te zien wat er allemaal kan. Er is ook een kop of munt functie en je kunt de fruitautomaat ook met een klik op de knop op het hele scherm laten weergeven. Of het je meer geluk zal brengen zullen de rollen uiteindelijk moeten bepalen. En dat is wat er allemaal nodig is!

Turboplay Jackpot doet denken aan vroeger

Een gokkast met veel mogelijkheden en natuurlijk helemaal gebaseerd op de ware fruitkasten, zoals we ze allemaal kennen. Zelfs de autoplay functie van de Turboplay Jackpot herinnert ons aan het bierviltje wat je naast de knop drukt om automatisch door te spelen. Het is erg mooi gemaakt en bezorgd menigeen ook flashbacks naar de oude dagen. Het is te gek om te zien hoe je mooie prijzen kunt winnen bij deze automaat en je geluk kunt beproeven.

Wacht niet te lang! Het is een mooie slot met volop kansen op mooie prijzen. Kies er daarom ook voor om gewoon een paar ronden te spelen. Zet een paar eurootjes in als je het wat spannender wilt maken. Of speel gewoon voor de lol als je eerst goed kennis wilt maken met de Turboplay Jackpot . Het is een waar feest voor iedereen. En het hoeft je dus ook geen geld te kosten als je dat niet wilt. Misschien wel een geruststellende gedachte?

Demolition SquadDemolition Squad
Deep Bleu SeaDeep Bleu Sea
Gold LinesGold Lines
Lucky 8 LineLucky 8 Line