≡ Menu

Thief

Naar Gokkast Top 20Je bent terecht gekomen in een van de meest regenachtige straten van een mooie stad. Het is tijd om naar een andere verdieping te gaan en om de kluis te vinden. De kluis vol met free spins! Met de vele verschillende manieren om een mooie tijd te hebben bij deze videoslot zul je genieten van de kansen om een mooie prijs te winnen. Zo is er een diamant symbool wat je maar liefst vijfduizend munten zal geven. Ook zijn er de expanding wild symbolen. Hiermee kun je nog meer mooie prijzen in de wacht slepen. Er zijn volop adrenaline momenten!

Kroon knop
V&J knop
De Thief kent vijf wielen, drie rijen en maar liefst vijfentwintig win lijnen. Dit in combinatie met de adrenaline free spins, het diamanten symbool en de expanding wild vervangers zorgen ervoor dat je een mooie tijd zult hebben bij deze machine. Deze wild symbolen verschijnen op de rollen drie, vier en vijf. Het is ook goed om te weten dat je zelf het aantal win lijnen bepaald. Ook kun je zelf kiezen uit de muntwaarde en natuurlijk een van de tien niveaus.

Bij de Thief gokkast kun je in de huid kruipen van een dief. En om eerlijk te zijn wil iedereen dat wel eens ervaren. Of niet? Het is een kans welke je niet iedere dag krijgt. En ook een kans om hierbij nog eens mooie prijzen te winnen. We willen je dan ook van harte aanraden om deze videoslot een kans te geven. En geef jezelf daarbij ook een kans! Een kans op geluk en mooie prijzen. Kies er vandaag nog voorom de mooiste prijzen te winnen die er te winnen vallen. Ook jij zult een geweldige tijd beleven met de Thief gokkast. Zeker weten.

milly_casinoknop2

Wheel of FortuneWheel of Fortune
StarburstStarburst
BloodsuckersBloodsuckers
Reel StealReel Steal