≡ Menu

The Phantom’s Curse

Phantoms Curse gokkast netentNetent heeft een mooie nieuwe gokkast ontwikkeld die een dezer dagen online komt en deze heet The Phantom’s Curse. Veel mensen zitten al echt in spanning te wachten en bij deze slot draait alles om het thema de Phantom of the Opera. Je ziet het terug bij de symbolen en eigenlijk bij het hele spel. Een goed moment om eens te bekijken wat het spel jou te bieden heeft. Je hebt in totaal vijf rollen om mooie prijzen te behalen en je hebt vier symbolen per rol. In totaal zijn er dus 20 symbolen per draai om een mooi bedrag bij elkaar te spelen en je hebt 40 vaste winlijnen. Je moet met zoveel mogelijk symbolen een combinatie draaien en dit kan van links naar rechts als van rechts naar links op de rollen. Als je wil weten welke symbolen het beste uitbetalen, kun je daarvoor de prijzentabel raadplegen.

Bonusfuncties

Bij de slot The Phantom’s Curse heb je veel bonusfuncties en deze maken het spelen op de slot nog veel leuker. Je hebt de bekende wild symbolen die je bij Netent bij bijna iedere slot tegen zal komen. Een wild kan andere symbolen vervangen alleen de Scatters en bonussymbolen niet. Je hebt hierdoor extra kansen om snel in de prijzen te vallen en dus extra te genieten. Ook zijn er Scatters en free spins aanwezig. Als je drie scatters weet te behalen, kunnen deze voor mooie prijzen zorgen. Als je genoeg scatters hebt krijg je namelijk free spins en dat maakt het spelen bij The Phantom’s Curse nog leuker! Er is een speciale Pick and Click bonus van The Phantom’s Curse. Wanneer je deze krijgt, zie je op je scherm meerdere rode rozen staan. Je kunt dan zelf de rozen kiezen en dan bonusprijzen onthullen.

Er zijn ook drie spiegels aanwezig en daarbij kunnen de winsten uit de bonus tot maximaal 3x vermenigvuldigd worden. Dan heb je nog een Sticky Wild Re-spin. Dankzij de Wild symbolen kan er ook willekeurig een re-spins modus gestart worden. Daarbij zullen de gedraaide Wild symbolen de positie vasthouden. Daarbij worden de andere symboolposities nieuwe symbolen, daardoor kun je dus extra combinaties maken en ook weer nieuwe prijzen winnen.

The Phantoms Curse

Gratis The Phantom’s Curse spelen

Voordat je The Phantom’s Curse voor geld speelt, heb je zoals je bij Netent gewend bent de kans om de spellen eerst gratis te spelen. Ideaal want zo kun je zien wat er van je wordt verwacht, welke symbolen er zijn, hoeveel je er nodig hebt, welke prijzen je dan kunt innen en wat dat met je spel gaat doen. Gokkasten oefenen is een goede optie, want zo bereid je je goed voor en kun je de prijzentabel alvast bekijken en snel een gokje wagen. Als het je goed bevalt kan er altijd nog voor geld worden gespeeld.

The Phantom’s Curse voor geld spelen

Je kunt niet meer wachten en voelt de spanning stijgen. De slot The Phantom’s Curse kan voor geld gespeeld worden en daarbij kan er al gespeeld worden vanaf €0,20 per draai. Als je maximaal wil spelen is dat €200 per draai. Een goed moment om zelf te beslissen met welk bedrag jij wil spelen, als je maar gaat inzien wat de voordelen zijn. Een nieuwe slot brengt altijd veel mogelijkheden met zich mee en daar kun je nu ook voor gaan. Zorg dat jij alles van The Phantom’s Curse gaat ontdekken en wie weet wat je hier gaat verdienen. Binnen een paar dagen is het zover en kun jij het spel ook online spelen. Ook op je mobiel kun je The Phantom’s Curse voor geld spelen. Waar je ook bent, de Netent gokkasten speel je overal waar en wanneer je maar wil.