≡ Menu

The Avengers

Terug naar de Playtech gokkasten

The Avengers videoslot

Als je bent een fan bent van de Marvel online gokkasten dan zal je ook van The Avengers gokkast houden. Deze kast is voorzien van de meest populaire personages uit de beroemde superheld serie. Draai de rollen samen met Iron Man, the Hulk, Captain America en Thor. Samen met deze unieke superhelden moet jij voorkomen dat de slechte broer van Thor, Loki, de aarde probeert te veroveren.

Deze gokkast is geïnspireerd op de film uit 2012 met dezelfde naam. The Avengers geeft je een gokkast met alle belangrijkste personages uit de populaire film. Je ziet ze dan ook constant verschijnen op de vijf rollen en 20 winlijnen.

The Avengers spelen

De belangrijkste personages komen echt tot leven op deze gokkast na een winnende combinatie of een van de vele bonus rondes. The Avengers speelt als een echte tekenfilm. Gok op maximaal twintig winlijnen met een inzet van € 0,01 tot € 25 per lijn.

De Shield Badge fungeert als Wild symbool en vervangt alle andere symbolen voor fantastisch prijzen. The Avangers is weer een mooie gokkast van Playtech voor de verwende videoslot speler. Red de aarde samen met The Avengers!