≡ Menu

SuperJoker

Speel SuperJoker full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Logo Fruit4RealDe online fruitautomaat SuperJoker kent twee spellen. Een boven spel en ook een onder spel met allebei vier rollen! De mooie fruitsymbolen rollen over het scherm. En als ze op de juiste manier op het scherm stoppen betekent dit dat je de mooiste prijzen zult winnen. Je kunt kiezen om boven of beneden op het spel te spelen. Het boven spel kun je met een vermenigvuldiger van vijf tien en twintig keer spelen. Ook zijn er verschillende win meters bij het boven spel. Beide spellen bieden volop kansen om een leuke tijd te hebben en ook om mogelijk een mooie prijs te winnen.

Begin met gratis spelen op de SuperJoker

Het is mogelijk om bij deze gokkasten van Fruits4real zonder je eigen geld in te zetten te starten met spelen. Het is gratis te spelen om zo te ontdekken of je een gokkast wel of niet mooi vindt. En dat is natuurlijk wel fijn. Je kunt voordat je met je eigen geld gaat spelen ontdekken hoe alles in zijn werk gaat. Als je dan de smaak te pakken hebt kun je overstappen en echt gaan spelen met je eigen geld. Het goede nieuws is dan dat je ook alle prijzen die je wint met de Super joker mag houden.

De Superjoker kent trouwens ook een autoplay functie. Hierdoor hoef je niet iedere keer op de play button te drukken. En dat maakt het wel een stuk gemakkelijker. Je kunt dan op de automatische piloot meerdere ronden achter elkaar spelen. Je ziet dan dat het kaartje naast de speel knop wordt geplaatst. Eigenlijk precies zoals het vroeger gebeurde in de kroeg en in de cafetaria.

We wensen je veel plezier toe als je op de Superjoker online speelt. En of dit nu voor de lol is zonder je eigen geld in te zetten of voor het echt met je eigen geld: Veel plezier!

Mega MoolahMega Moolah
Multi PlayerMulti Player
Twin ExpressTwin Express
Robin HoodRobin Hood