≡ Menu

Super Eighties

Naar Gokkast Top 20


Als je van de jaren tachtig houdt, dan moet je zeker deze videoslot bezoeken. De Super Eighties is een werkelijk mooie slot machine waar je veel mooie prijzen kunt winnen. En nog belangrijker is, dat je er een leuke tijd kunt hebben. De Super Eighties kent vijf wielen, vier rijen en veertig win lijnen. En dat maakt deze videoslot tot een waarlijk mooie gokkast. Een automaat waar je tot honderd euro per ronde kunt inzetten en maar liefst tot een maximum van tweehonderd duizend euro kunt winnen. En wie wil dat nu niet! Toch?

Kroon knop
V&J knop

Terug in de tijd met de Super Eighties

Veel muziek en geluiden uit de jaren tachtig en ook mooie afbeeldingen uit diezelfde periode zorgen ervoor dat je een mooie tijd zult hebben. Ook de scatter winst, de free spins en de stacked wilds helpen je om een mooie tijd te hebben bij de Super Eighties gokkast. Je kunt op vijf verschillende niveaus inzetten en daarbij de veertig win lijnen gebruiken. Je bepaalt zelf de muntwaarde en kunt dan volop aan de slag gaan.

Het is gemakkelijk om te starten. De Super Eighties videoslot kun je eigenlijk zonder je eigen geld in te zetten al uitproberen. En dat is natuurlijk wel erg mooi. Zo weet je precies of de jaren tachtig ook wat voor jou zijn en of je hiervan houdt. Vervolgens kun je geld inzetten en ook daadwerkelijk prijzen winnen. Prijzen die kunnen oplopen tot tweehonderd duizend euro. En dat klinkt iedereen natuurlijk als muziek in de oren. Toch? Graag wensen we je veel succes toe als je een ronde gaat spelen bij de Super Eighties online gokkast. Je zult er zeker volop van genieten.

milly_casinoknop2

Random RunnerRandom Runner
Robin HoodRobin Hood
BloodsuckersBloodsuckers
Simply WildSimply Wild