≡ Menu

Starlight

Speel Starlight full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

De gokkasten van Fruits4real zijn zonder enige twijfel de mooiste in hun soort voor wat betreft design en variatie en spelletjes. De Starlight gokkast van Fruits4real is een product wat dit bevestigd. Een originele machine met maar liefst 8 rollen op het bonusspel en een “sterrenspel” voor het onderspel.

Onderspel van de Starlight

Het basisspel is zoals zoveel gokkasten. Drie rollen en alleen de middelste lijn is een winlijn. Je krijgt gewoon de punten die je wint. Geen toeters en bellen bij de Starlight. Het is wel mogelijk om te gokken met de prijzen die je wint door middel van de heads (kop) of tails (munt) optie. Kies je de goede dan verdubbel je de prijs, gok je mis dan ben je alles kwijt. Risico van het vak zullen we maar zeggen. Gewonnen punten kunnen bij je creditsmeter gezet worden of naar de creditsmeters van het bonusspel gezet worden.

Bonusspel

Het bonusspel wat boven in de gokkast zit heeft maar liefst 8 rollen die allemaal tegelijk gespind kunnen worden bij een maximale inzet. Dat kost je dan achtenveertig punten per draai. Maar je kan al met bijvoorbeeld 18 punten per spin spelen.

Zoals je ziet heeft de Starlight veel mogelijkheden en biedt je kansen om veel te winnen! Bij gokkast.net is het mogelijk om op de Starlight te spelen voor echt geld of gratis. Veel plezier!