≡ Menu

Spider Man

Klik hier en speel “Spider Man” op volledig scherm | Terug naar de Playtech gokkasten

The Spider Man videoslot van Playtech

In Spider Man, Attack of the Green Goblin kruip je weer in de huid van de dappere spiderman die zijn grote vijand the Green Goblin probeert te verslaan. Je speelt deze Marvel gokkast op vijf rollen en 25 winlijnen.

Inzetten beginnen klein op 0.01 per draai, maar kunnen oplopen tot maar liefst € 125 per spin. Deze gokkast speelt als een stripverhaal en is gebaseerd op de strijd van Spider Man tegen zijn aartsvijand, de Green Goblin.

Het spel heeft veel bonusmateriaal en variatie. Je kunt spelen met de Turbo Mode functie waarmee je de rollen zeer snel kunt laten draaien. Erg fijn voor de gokkers onder ons met weinig geduld.

The Spider Man videoslot spelen

De online gokkast heeft een mooie Wild functie met de twee tot vier wildsymbolen die op de rollen kunnen verschijnen. De leukste bonus ronde is de Spider Man Collection bonus feature waar je geweldige prijzen mee kunt winnen.

Voor en tijdens het spelen wordt je verwend met de mooiste cartoons die je gewend bent van Marvel. Ook deze videoslot is weer een spannende game voor de stripliefhebbers onder ons. Versla the Green Goblin en win grote geldprijzen met Spider Man !