≡ Menu

Speed Cash

Naar Gokkast Top 20Speed Cash

De Speed Cash kent drie rollen. En theoretisch wordt er tussen de achtentachtig en vierennegentig procent van alle inzet uitbetaald. Ene paar praktische cijfers voordat je aan de slag gaat bij de Speed Cash gokkast. Er is ook een jackpot en dat maakt het natuurlijk een stuk leuker en spannender. Iedere keer dat iemand geld inzet gaat een deel naar de progressieve jackpot. De waarde wordt in het scherm weergegeven. Je kunt trouwens op drie verschillende niveaus je geld gaan inzetten. In het scherm zie je ook al direct welke prijzen je kunt winnen met welke combinaties van symbolen.

Speel gratis of voor echt geld

Wist je trouwens dat je ook bij deze online gokkast Speed Cash eerst een paar ronden op de proef kunt spelen? Je kunt dan zelf ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te ontdekken welke mooie en goede kansen er op je pad kunnen komen. Weet echter ook dat wanneer je in de proefronden een hoge prijs wint je deze niet krijgt uitbetaald.

Het design lijkt op het eerste ogenblik niet erg bijzonder. Het is echter verzorgd en boven alles ook overzichtelijk. Vooral de mensen die niet van teveel toeters en bellen houden is het een mooi om voor deze online slotmachine te kiezen. Wacht gewoon niet langer en speel een paar ronden op de Speed Cash en start met een paar proefronden om te zien of deze online gokkast je ook bevalt. Het kost je geen cent!


Groovy Sixtiesgroovy sixties
Simply WildSimply Wild
Wheel of FortuneWheel of Fortune
The Dark NightThe Dark Night