≡ Menu

Sopranos

Klik hier en speel “Sopranos” op volledig scherm | Terug naar de Playtech gokkasten

The Sopranos videoslot

The Sopranos is een Playtech video gokkast met 5 rollen en 25 winlijnen. Het spel is gebaseerd op de Amerikaanse tv-serie the Sopranos met als hoofdrolspeler de Italiaans-Amerikaanse gangster Tony Soprano.

The Sopranos wordt beschouwd als een van de meest succesvolle series in de geschiedenis van televisie. Deze gokkast van Playtech is dan ook een topper ! Alle belangrijke karakters uit de tv serie zoals Tony, Paulie, Johnny, Christopher, Bobby en Artie zullen verschijnen als je aan het spelen bent. Bouw je maffia rijk uit en win veel geld met The Sopranos !

The Sopranos spelen

In het basisspel heb je de Raid Bonus die willekeurig wordt geactiveerd. Je krijgt hier 4 enveloppen met een geldprijs. Kijk goed uit voor het gestolen goederen Bonus symbool, want als je ze tegelijkertijd krijgt op rol 1 en 5 zal je de gestolen goederen bonus feature activeren. Kies dan een van de 10 containers om een geldprijs te winnen.

Dan heb je ook nog de Bada Bing bonus feature die wordt geactiveerd door 3 Bada Bing bonus symbolen op de drie middelste rollen. Krijg je drie willekeurige Sopranos logo’s op de rollen dan win je gratis spins voor misdadig grote winsten. The Sopranos is een spannende maffia videoslot met crimineel goede uitbetalingen !