≡ Menu

Secrets of Christmas gokkast

Secrets of Christmas gokkast NetentZin om een leuke online gokkast te spelen met de feestdagen? Netent heeft hier weer voor gezorgd dat het mogelijk is! Je kunt nu namelijk kennismaken met Secrets of Christmas. Je krijgt het echte kerstgevoel al direct als je de slot hebt geopend. Veel mooie features en mooie geldprijzen die gewonnen kunnen worden. Het is nu jouw kans om mee te doen en te ontdekken hoeveel geluk je hebt. Maak de feestmaand nog leuker en spannend door nu te kiezen voor Secrets of Christmas. Dankzij alle Free Spins, Wilds, Multipliers en de Pick Features Bonus game wordt het allemaal nog leuker. Wat ook leuk is, is dat deze gokkast direct mobiel gespeeld kan worden! Zorg dat jij daar ook gebruik van gaat maken, hierdoor kun je een gokje wagen waar en wanneer je maar wil! Een goed moment om daar nu wat mee te doen!

Je gaat versteld staan van hoeveel winstkansen je hier hebt. De slot kent een uitbetalingspercentage van 96.70%. Als je al eens vaker een gokje hebt gewaagd bij een Netent gokkast dan weet je dat je hier altijd snel in de prijzen kunt vallen. Een goede keuze dus om daar nu wat mee te doen. Zorg dat je ook hier een gokje komt wagen. Dit kan eerst gratis (als je eerst wil oefenen). Vervolgens kun je je eigen geld plaatsen en dan bekijken hoeveel geluk je hebt met Secrets of Christmas. Een mooie kerstslot die je echt wil spelen in deze feestelijke maand. Maak er daarom tijd voor vrij en kies voor een Netent casino.

Secrets of Christmas gokkast spelen

Wat kun je verwachten?

Het is bij Netent iedere keer weer spannend om er achter te komen wat een slot als Secrets of Christmas je te bieden heeft. Maar daar leggen we je graag alles over uit. Het is namelijk een eenvoudige videoslot met vijf rollen, drie rijen en 25 winlijnen. Er zijn ook veel symbolen aanwezig waardoor je flinke prijzen kunt winnen en dat zijn de brandende kaarsen, bellen, heerlijke kerstsnacks en cijfers en letters. Hierdoor kun je al snel in de prijzen vallen want bij drie symbolen kun je al tien punten verdienen. Als jij vijf soortgelijke symbolen hebt kunnen dat al snel 1250 punten zijn. Raadpleeg daarvoor ook de prijzentabel zodat je kunt zien welke symbolen zorgen voor welke geldprijzen. Wat is de hoogste prijs die je kunt verdienen bij Secrets of Christmas en welke symbolen heb je daarvoor nodig? De prijzentabel heeft het antwoord.

Win features

Bij veel mensen is december echt een feestmaand. Daar wordt nu met Secrets of Christmas ook op ingespeeld door Netent. Je hebt eerst een wild symbool en deze kun je herkennen aan de kerstman en de tekst wild. Deze kan alle andere symbolen op de rollen veranderen alleen de Scatters niet. Hierdoor kun je wel een grotere kans maken op een winnende combinatie, dat wil jij toch ook? Dan heb je nog de scatters, als je deze drie of meer hebt kun je direct tien free spins innen. Voordat je doorgaat naar de free spins modus kun je eerst cadeaus kiezen. Dit kunnen twee of tien free spins zijn, of wild reels of de multiplier.

Als je drie Scatters hebt dan krijg je drie cadeaus bij Secrets of Christmas. Als je er vier hebt, krijg je vier cadeaus en bij vijf Scatters krijg je vijf cadeaus! Geniet nu van deze voordelen en kom er nu achter wat Secrets of Christmas je te bieden heeft. Een goede keuze om de feestdagen door te komen en mooie prijzen te innen.