≡ Menu

Secret Romance gokkast

Secret Romance slotDe Secret Romance videoslot, van de bekende software provider Microgaming, biedt hierbij een spannende en romantische ervaring voor alle liefhebbers van slotgames. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat deze casinogame is uitgekomen op Valentijnsdag, de dag van de liefde. Op de Secret Romance slot vind je allerlei symbolen die te maken hebben met dit betreffende thema en het geheel zorgt er dan ook voor dat je in amoureuze sferen raakt, terwijl je ook nog leuke prijzen probeert binnen te slepen. Steek de kaarsjes maar aan en zet een zwoel muziekje op, want we gaan in deze review kijken naar wat je kunt verwachten wanneer je Secret Romance gaat spelen. Hoe ziet de slot eruit en welke bonusfeatures kom je tegen?

Algemene slot details

Secret Romance heeft een speelveld met 5 rollen, 3 rijen en telt 15 winlijnen. Je doel op het spelen van deze slotgame is natuurlijk om zoveel mogelijk winnende combinaties van symbolen te maken op één van de actieve winlijnen. Als we kijken naar de symbolen die je op de rollen voorbij zal zien komen, dan moet je denken aan onder meer rode rozen, ringen, parfum en liefdesbrieven. Het hele design van de Secret Romance slot is goed uitgewerkt en de liefde straalt er van af. Als je exact wil weten wat de verschillende combinaties van symbolen je kunnen opbrengen, dan verwijzen wij je graag naar de uitbetalingstabel die je op het spel kunt vinden.

Secret Romace gokkast spelen

Bonusfeatures

Als we kijken naar de bonusfeatures op deze Secret Romance videoslot, dan komen we er verschillende tegen. Om te beginnen zijn er de Wild symbolen aanwezig. Deze zullen je helpen winnende combinaties te maken door reguliere symbolen te vervangen. Daarnaast zijn er ook Scatter symbolen die je op de rollen kunt laten landen. Deze Scatters worden gerepresenteerd door diamanten ringen en zullen je, bij minimaal 3 van deze symbolen, trakteren op 14 gratis spins.

Vervolgens is er nog een leuk extraatje te vinden gedurende de gratis spins modus op deze gokkast online. Je kunt namelijk een liefdesbrief versturen. Een liefdesbrief bevat daarnaast een leuke verrassing in de zin van winsten. De liefdesbrief kan gedurende de basisgame de vorm van alle andere symbolen aannemen, met uitzondering van het Wild symbool. Dezelfde liefdesbrief kan er tijdens de gratis spins rondes voor zorgen dat het de vorm van elk symbool kan aannemen. Dit zonder uitzonderingen. Daarnaast biedt de Secret Romance slot ook nog een spannende Mystery Feature, die wordt onthuld tijdens het spelen.

Ervaring Secret Romance

Of je nu wel of niet in de stemming bent voor een beetje romantiek? De Secret Romance slot van Microgaming is wederom een pareltje. Met het mooie uitgevoerde thema, de bijpassende soundtrack en geluiden en de prachtige symbolen die op de rollen voorbij draaien. Dit spel is zeker te weten een genot om te spelen. Dit is niet een slotgame die alleen maar leuk is rondom de dag der liefde. Maar juist op ieder moment dat kleine vuurtje bij je kan aanwakkeren.