≡ Menu

Scrolls of Ra

Naar Gokkast Top 20 | Klik hier en speel Scrolls of Ra op volledig scherm


Scrolls of Ra is de laatste videoslot van software ontwikkelaar iSoftBet en heeft als thema het oude Egypte. Er zijn natuurlijk al veel videoslots die het oude Egypte als thema hebben, maar toch zijn er veel mensen erg enthousiast over dit videoslot. Het zijn vooral de 3D graphics die het thema helemaal compleet maken in combinatie met de speciale bonusspellen. Door vele gokkers wordt Scrolls of Ra als één van de beste videoslots op dit moment gezien.

Het videoslot is een 20-lijn video bonus slot met een uitschuivende wild op rollen 2, 3, 4 wat scatter-symbolen, gratis spellen en twee bonusspellen activeert. De hoofdprijs die je kunt winnen is een x1000 lijn bet.

Mooie graphics die het videoslot populair maken

Veel online gokkers vinden het thema van het oude Egypte helemaal geweldig en wanneer jij dat ook vindt, dan is dit videoslot echt iets voor jou. In het videoslot zul je symbolen vinden die het oude Egypte belichamen. En alles is natuurlijk in 3D kwaliteit en dat maakt het videoslot zeer geliefd onder de gokkers. Tijdens het spelen heb je dan ook echt gevoel dat je in de donkere tunnels onder de piramides loopt en het zijn vooral de details die het videoslot zo mooi maken. Ook aan het geluid is veel aandacht geschonken en dat maakt voor veel spelers de speelervaring compleet.

Bijzondere speleigenschappen van Scrolls of Ra

De leukste speleigenschappen van Scrolls van Ra zijn toch wel de bonusfeatures. In het videoslot zit een speciaal symbool verwerkt wat de bonus zal activeren. Om deze bonus te kunnen activeren zul je hiervoor 3, 4 of 5 Ra symbolen achter elkaar moeten hebben. In het bonusspel kun je maximaal 200.000 munten winnen door 3 scrolls uit te kiezen. Alleen al door de bonusspel is dit natuurlijk een zeer interessant videoslot om op te spelen.