≡ Menu

Random Runner F4R

Speel Random Runner full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Logo Fruit4RealEr zijn twee complete spellen bij de Random Runner online gokkast. Het basis spel kent drie rollen en heeft een win lijn. Ook zie je direct welke verschillende prijzen je kunt winnen. De drie sterren leveren tweehonderd punten op. Ook kun je de verschillende rollen vastzetten. Hierdoor vergroot je de kans om een nog mooiere prijs te winnen. Tevens kun je gebruik maken van de autoplay functie waardoor je meerdere ronden achter elkaar kunt spelen. En dat is natuurlijk wel een gemak voor iedereen die graag meerdere ronden achter elkaar wil spelen zonder op de start knop te drukken.

Het beroemde bovenspel van de Random Runner

Het boven spel kent ook drie rollen en heeft vijf win lijnen. Je kunt er volop je punten inzetten om de mooiste prijzen te winnen. Door de vijf win lijnen is het gemakkelijk om sneller een prijs te winnen. Ook hier kun je gebruik maken van de autoplay functie.

Volop genieten! De Random Runner heeft veel te bieden voor iedereen. Het is een uitstekende fruitautomaat om niet alleen veel plezier te hebben, maar ook om mooie prijzen te winnen. Je kunt bij Gokkast.net starten door voor de lol te beginnen en zonder je eigen geld in te zetten. Je kunt dan meerdere ronden spelen op het basis spel en ook op het boven spel spelen. Als de symbolen op de juiste manier op de rollen verschijnen dan komen de credits bij je teller.

Wacht niet langer en ontdek gewoon de Random Runner en speel een paar ronden. Misschien eerst voor de lol en dan later voor het echt! Je kunt zo zelf ontdekken wat deze online fruitautomaat zo bijzonder maakt. We wensen je volop plezier toe en mooie winsten!

Twin ExpressTwin Express
Multi PlayerMulti Player
StarburstStarburst
Robin HoodRobin Hood