≡ Menu

Random Flashback

Speel Random Flashback full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Met de Random Flashback ga je terug in de tijd. Je ziet een van de mooiste online gokkasten met een uiterlijk wat je ook kent van hoe ze vroeger in de speelhallen, cafetaria’s en kroegen te vinden waren. Je hebt een basis spel met een win lijn en de mogelijkheid om de verschillende rollen vast te zetten. Je ziet er de rollen met de fruit symbolen op het scherm. Ook zie je direct welke symbolen hoeveel punten opleveren. Zo leveren drie bellen twintig punten op, twee citroenen en een bar symbool twaalf punten opleveren en drie sterren honderd punten. Op het bovenspel zijn er tevens drie rollen en ook de verschillende fruit symbolen op de rollen. Ook zijn er vijf win lijnen bij dit spel. De punten op het boven spel zijn grofweg het dubbele als bij het basis spel.

Speel de Random Flashback

Ontdek de Random Flashback fruitautomaat zonder ook maar een cent van je eigen geld in te zetten. Je kunt namelijk op de knop play for fun drukken en dan zonder zelf kosten te maken of zonder zelf geld in te zetten ontdekken wat jij van de Random Flashback online fruitautomaat vindt. Druk je op de play for real knop dan kun je snel omschakelen naar echt geld en de mogelijkheid om geld te winnen. Het is verstandig om te starten met gratis om te ontdekken hoe het spel gespeeld dient te worden. Vervolgens kun je overstappen om je eigen geld in te zetten.

Ontdek ook de autoplay functie. De Random Flashback fruitautomaat toont een knop aan de rechterkant om automatisch de verschillende ronden achter elkaar te laten spelen. We wensen je volop plezier als je de Random flashback gaat bezoeken. En als je besluit om je eigen geld in te zetten wensen we je veel en grote winsten toe!

Mega MoolahMega Moolah
Multi PlayerMulti Player
Twin ExpressTwin Express
Robin HoodRobin Hood