≡ Menu

Power Win

Speel Power Win full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

De Power Win is de nieuwste aanwinst voor Fruits4Real en al direct vanaf het begin een succes. Wie nog nooit deze superkast heeft uitgeprobeerd, moet er zeker eens een keer een rondje op spelen. Want met de Power Win is alles groter en beter! Bekijk hem maar eens goed. Frisse kleuren, mooie rollen en natuurlijk een lekker volle prijzenpot.

Laat jij de Powermeter van deze Power Win op hol slaan?

Wie de Power Win ziet, zal als eerste opvallen dat het een mooi vormgegeven kast is met een boven- en onderspel, allebei met 3 rollen. In het onderspel heb je 1 winlijn, maar in het bovenspel kun je op wel 5 winlijnen combinaties pakken. En dat is nog niet alles, want als je de 3 shots pakt, loopt het helemaal hoog op met de Power Win!

Hoge winst

De Power Win kan enorme winsten uitkeren. Er zijn maar weinig kasten op Fruits4Real die zulke hoge winsten kunnen uitkeren. Voor wie durft, is op maximale inzet een hoofdprijs van 4800 credits te behalen. In 1 spin! Daarvoor moet je wel het bovenspel durven activeren. Het beste kun je daar echter mee wachten tot je er klaar voor bent. Begin rustig met het spelen van het onderspel van de Power Win.

Power Win Mysteries

Op het Power Win onderspel kun je heerlijk aan deze nieuwe kast wennen. Ook daar kun je trouwens mooie prijzen winnen, waaronder de Power Win Mystery Prize die kan oplopen tot 100 credits, ofwel 100 keer je inzet! Dus probeer hem eens rustig uit en kijk dan of je klaar bent om voor de hoofdprijs op het bovenspel te gaan. Wedden dat de Power Win je nieuwe favoriet wordt?