≡ Menu

Playboy

Terug naar Microgaming Gokkasten | Naar Gokkast Top 20
Playboy

Playboy-Bunny-LogoMooie vrouwen en geweldige prijzen om te winnen. Een combinatie die de meeste mannen (en sommige vrouwen) natuurlijk direct zullen aanspreken. Met de zegen van Hugh Hefner is deze online gokkast gemaakt. En daarom zie je ook het playboy logo op de playboy online slot machine staan. Je kunt er op tweehonderd drieënveertig verschillende manieren de mooiste prijzen winnen op de vijf wielen. De online slot machine begint goed met de mooie playmates op het scherm om je welkom te heten.

Bij onderstaande online casino’s kunt u op de “Playboy” spelen429
344-728x90

Het echte Playboy leven

Daarnaast zijn er ook nog wild symbolen, gratis spins, hardloop spins, rolling wilds en ook wild nights bij deze mooie online gokkast. De Playboy online slot machine is werkelijk een waar feestje! De konijntjes en mooie sportwagens vliegen je om de oren! Konijntjes op motoren, konijntjes op kerels en ook konijntjes op het playboy logo. Er zijn vol konijntjes! En ook zijn er volop kansen om de playboy online slot machine jackpot van vijfduizend munten te winnen. Het is volop genieten bij deze automaat. Er zijn zelfs jackpots van dertig duizend munten als je de vijf playmates in de zwembaden ziet.

Mega MoolahMega Moolah
Robin HoodRobin Hood
Club 2000club 2000
The Dark NightThe Dark Night
Om de Playboy te spelen moet je minimaal dertig cent inzetten. Het is dus geen online slotmachine om de angsthaas uit te gaan hangen. Natuurlijk moet je alleen geld inzetten als je je er ook comfortabel bij voelt. Het is daarom maar goed dat je ook met enkele proefronden kunt beginnen bij de Playboy online slot machine. Het is waarlijk volop genieten alleen al om deze mooie online gokkast te bezoeken.

Wacht niet langer en bezoek deze online gokkast om de mooiste prijzen te winnen en bovenal om een leuke tijd met de playmates te hebben! We wensen je graag veel succes om de mooiste en ook de hoogste prijzen te winnen bij deze online gokkast.