≡ Menu

Planet of the Apes aangekondigd door Netent

Planet of the Apes spelen23 oktober is het dan zover en dan komt de nieuwe gokkast Planet of the Apes van Netent online. Tijd om te ontdekken wat deze slot voor jou kan betekenen en genieten van de mooie prijzen die er gewonnen kunnen worden. De naam van de slot doet je denken aan de gelijknamige filmserie. Daar is het geheel dan ook op gebaseerd. Het gaat hierbij over de twee films de ‘Rise of the Planet of the Apes’ en de ‘Dawn of the Planet of the Apes’. De slot Planet of the Apes is in samenwerking met 20th Century Fox ontwikkeld en dat wil zeggen dat dat er originele filmbeelden en filmmuziek bij aanwezig zijn. Dit maakt het spelen nog aantrekkelijker dus zorg dat je nu ook van de voordelen gaat genieten en weet wat het spel je te bieden heeft. Je kunt het bijna ontdekken, de slot is bijna online!

Over het spel

Bij de slot Planet of the Apes hebben de bekende hoofdrolspelers allemaal een eigen symbool op de rollen. De rollen zijn weer op een speciale manier ingedeeld en dat zie je meteen wanneer de slot is geopend. Een belangrijke rol is er voor Caesar en zijn leger apen. Dit wordt nog extra genieten en wanneer je fan bent van de films, is het nog veel leuker om een gokje te wagen. Het speelveld bestaat uit twee slots en deze hebben ieder vijf rollen met drie rijen symbolen. Aan de linkerkant zie je het lichte Rise gedeelte en rechts zie je het donkere Dawn deel. Je kunt hier ook nog speciale Rise of Dawn free spins winnen en deze hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Zorg dat je nu ook een kijkje komt nemen en gaat ontdekken hoeveel free spins jij kunt winnen als je nu een gokje komt wagen.

Planet of the Apes slot

Symbolen

Je hebt bij de slot Planet of the Apes de logo’s van de twee films. Dat zijn de symbolen die je tijdens het spelen goed moet blijven volgen. Daardoor kun je namelijk erg hoge prijzen winnen. Hierdoor worden de speciale features nog veel spannender. Dat komt door de mooie animaties, maar ook dankzij de originele filmbeelden en de filmmuziek. Het is echt een spel waar veel mensen al langere tijd naar uitkijken. Ook jij gaat dat naar onze verwachting zeker doen. Zorg dat je daarom nu de 23ste oktober in je agenda noteert zodat je ook mee kunt doen aan de slot Planet of the Apes. Het begin is altijd erg aangenaam vanwege de mooie bonussen en acties die er dan vrij komen zodat jij de slot kunt ontdekken. Kom daarom nu snel ontdekken wat de voordelen voor jou zijn vanaf maandag!

Gratis of voor geld spelen

Netent staat er om bekend dat slots altijd gratis en voor geld gespeeld kunnen worden. Daarom is het goed dat je die keuze ook gaat maken en in gaat zien wat het met jou doet. Het voordeel van gratis spelen is dat je hierdoor kunt ontdekken hoe snel je hier geld kunt winnen en welke symbolen je veel geld op kunnen leveren. Zorg er daarom voor dat je nu ook een gokje gaat wagen en gaat oefenen. Wanneer dat goed gaat en de slot valt goed in de smaak, ga dan geld storten en plaats een bedrag. Je kunt minimaal en maximaal spelen, of een bedrag daar tussenin kiezen. Als je maar gaat genieten van de slot Planet of the Apes. Dan gaat het allemaal goedkomen en geniet jij van een mooi speelmoment bij het online casino.