≡ Menu

Photo Safari

Naar Gokkast Top 20Photo Safari

De videoslot Photo Safari is erg mooi gemaakt. Alle symbolen en de hele gokkast zijn een waar feest voor het oog. En het is dan ook niet vreemd dat zoveel mensen de Photo Safari bezoeken. En natuurlijk trekt het thema Safari veel mensen aan. Dit in combinatie met het maken van foto’s zorgt voor een geweldige tijd bij deze online fruitautomaat. Tussen de giraffes, olifanten en leeuwen zie je volop kansen om een mooie foto te maken en ook om de mooiste prijzen in de wacht te slepen. Je krijgt op de vijf rollen en twintig win lijnen volop de kans om te winnen. En je kunt trouwens op vijf verschillende niveaus je geld inzetten. Dat zorgt voor volop kansen om hoge prijzen te winnen bij de Photo Safari online gokautomaat.

Verschillende symbolen bij de Photo safari

Er zijn ook volop symbolen met een extra betekenis. Zo is de drums het wild symbool, de filmrol het scatter symbool en de camera het bonus symbool. Ze hebben allemaal hun eigen functie op de rollen van de online slot machine Photo Safari. Het is ook niet vreemd, dat je hart al sneller gaat kloppen alleen van het zien van een van deze symbolen. De kansen om een mooie prijs te winnen stijgen zeer zeker!

De bonus ronde is een film spin ronde en een fotoshoot ronde. De laatste wordt geactiveerd als er drie camera symbolen op de rollen komen. Als je dan ook nog eens weet dat er bijna vijfennegentig procent van alle inzet weer wordt uitbetaald dan wil je niets anders dan op de start knop drukken van de Foto Safari online gokkast.

Groovy Sixtiesgroovy sixties
Simply WildSimply Wild
Steptimer JackpotSteptimer Jackpot
The Dark NightThe Dark Night