≡ Menu

Mystic Player

Speel Mystic Player full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Wie de Mystic Player voor het eerst bekijkt, moet misschien even twee keer met zijn ogen knipperen. Want hij komt je waarschijnlijk bekend voor. En dat kan heel goed kloppen! De Mystic Player is namelijk een multiplayer die gebaseerd is op een andere ontzettend populaire kast: de Mystic Mysteries. Deze mysterieus blauw met paars uitgevoerde multiplayer is dubbel zo leuk, want je kunt op 2 kanten tegelijk spelen! Dus wacht niet langer.

Maak kennis met de mysterieuze Mystic Player

Vergis je niet: de Mystic Player is meer dan alleen een mooi buitenkantje. Veel meer zelfs. Het kan heel hard gaan op deze bloedstollende multiplayer! Kijk maar eens naar de inzetten en bijbehorende prijzen. Je kunt tussen de 1 en 200 (2 keer 100) credits per draai inzetten en tot wel 10 winlijnen benutten. Met tot wel 4000 credits per winnende combinatie, kun je zelf al uitrekenen waar de Mystic Player toe in staat is.

Allemansvriend

Maar de Mystic Player kan zich ook heel relaxed gedragen. Als je gewoon zin hebt om even op je gemak te spelen, kun je op 1 of beide kanten met 1 credit beginnen. Ook ideaal als de kast nieuw voor je is, en je even aan de Mystic Player moet wennen. Waarschijnlijk zal deze multiplayer door zijn heerlijke spel snel je hart stelen, en zul je het al gauw aandurven om voor die grote prijzen te gaan. Want daarvan heeft de Mystic Player er genoeg!

Probeer hem nu!

Wil jij de Mystic Player leren kennen? Niets houdt je tegen om deze kast op je gemak te ontdekken. Stukje bij beetje zul je merken dat je vertrouwd raakt met het spel, en in no time heb je deze kast onder de knie. Durf je het aan? Ga dan nu naar Fruits4Real en waag een paar rondjes op de adembenemende Mystic Player!