≡ Menu

Muse

Naar Gokkast Top 20


In het mooie en oude Griekenland waren er drie muzen. museEen muse van de kunst, een muse van de literatuur en een muse van de muziek. Ze staan centraal bij deze video sloten hebben alle drie hun eigen functie in het spel. De Muse gokkast is een erg mooie game waar je zeker veel plezier zult beleven. Het is een mooi spel volop kansen en mogelijkheden om mooie prijzen te winnen. En boven alles om er een leuke tijd te hebben. Het is genieten!

Drie verschillende Wild functies bij de Muse

De slot kent vijf rollen en heeft drie rijen en maar liefst vijfentwintig inzetlijnen. De wild functies zijn er in drie verschillende vormen. Zo is er een double wild functie, de sticky wild en ook een expanding wild functie. Alle drie zijn ze gekoppeld aan een van de muzes. Volop manieren en kansen om een mooie prijs te winnen!

Kroon knop
V&J knop
Met een theoretisch uitkeringspercentage van zevenennegentig procent maak je veel kansen om een mooie prijs te winnen. Een mooie prijs winnen is dus zeker goed mogelijk bij deze online gok machine. Er moet immers zevenennegentig procent van alle inzet weer worden uitgekeerd aan de spelers. Zorg dat je erbij hoort en ook een mooie prijs wint! Je krijgt er zeker geen spijt van. Het is mooi om te zien welke kansen allemaal jouw kant opkomen.

Kies voor een leuke tijd en bezoek gewoon de Muse! Wij hebben nog niemand gehoord die de Muse videoslot niet mooi vond. Het is gewoon een nette en mooi afgewerkte fruitautomaat waar je volop prijzen kunt winnen. En boven alles een gokkast waar aan je veel plezier zult beleven.

Jack and the BeanstalkJack and the Beanstalk
b>Mix & Max RunnerMix & Max Runner
Groovy Sixtiesgroovy sixties
BloodsuckersBloodsuckers