≡ Menu

Mega Joker

Naar Gokkast Top 20

Mega Joker, een slotmachine vol met mysterie

Als je besluit om een ronde bij de Mega Joker gokkast te gaan spelen, dan weet je dat je een ronde vol met mysterie staat te wachten. En ook dat je kans maakt om tot tweeduizend munten te winnen. Er is een supermeter bonus spel en daar kun je die tweeduizend munten winnen! De Mega Joker online videoslot kent vijf win lijnen en heeft drie rollen. Ook is er een progressieve jackpot bij de Mega Joker. Je kunt bij de Mega Joker op tien verschillende niveaus inzetten.

Kroon knop
V&J knop
Als je een munt inzet en een actieve lijn Mega_Jokerhebt dan worden de winsten automatisch verzameld. Als er drie jokers op een inzet lijn komen dan win je tussen de tien en tweehonderd punten. Als je alle vijf de win lijnen actief hebt dan geldt het dubbele aantal credits. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal kan. Bezoek ook de paytable om te ontdekken welke verschillende prijzen je kunt winnen. Naast het basis spel is er ook een super meter modus. Hier kun je meer inzetten en ook veel meer credits winnen. En dat maakt het allemaal nog mooier. Zet je bijvoorbeeld honderd credits in en zijn er drie jokers op de inzet lijn dan win je tot tweeduizend munten. En dat zijn de leuke prijzen. Toch?

Natuurlijk mogen we bij de Mega Joker de progressieve jackpot niet vergeten. Iedereen die speelt laat een klein deel van de inzet naar deze jackpot vloeien. En iedereen hoopt natuurlijk bij iedere ronde die ze spelen, dat ze ook daadwerkelijk de jackpot winnen. Misschien ben jij de gelukkige persoon wel? Speel nog vandaag een ronde op de Mega Joker gokkast en ontdek de mogelijkheden. Wie weet win jij een mooie prijs en besluit je om binnenkort een weekje (of langer) op vakantie te gaan. Het is allemaal mogelijk!

milly_casinoknop2

Lucky 8 LineLucky 8 Line
LuckyHolderLuckyHolder
Arabian NightsArabian Nights

Jack Hammer 2Jack Hammer 2