≡ Menu

Magic Circle

Speel Magic Circle full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

De Magic Circle is een zeer mooie online gokkast, een echte golden oldie! Je ziet de drie rollen al direct voor je waar je de mooiste prijzen kunt winnen. De sinaasappels, citroenen, druiven, zevens en andere figuren zie je over de rollen verschijnen. En met de juiste combinaties kun je mooie prijzen winnen. Je kunt ook een, twee of drie van de rollen vastzetten om zo de kansen om te winnen nog groter te maken. Een mooie automaat met volop elementen, die ervoor zorgen dat je een mooie tijd zult hebben. Ook de grafische eigenschappen liegen er niet om. Het is mooi om te zien welke verschillende kansen je allemaal zult krijgen bij de Magic Circle fruitautomaat.

Play Magic Circle for real of for fun?

Ook bij de Magic Circle kun je voor de lol spelen of voor de prijzen. Als je voor de lol gaat spelen (play for fun) dan kun je kijken of de Magic Circle gokkast je ook daadwerkelijk goed zal bevallen. Je raakt bekend met de automaat en kunt zien hoe je prijzen kunt winnen. Ontdek welke verschillende kansen je allemaal kunt krijgen om veel credits te winnen. Het nadeel van het voor de lol spelen is echter dat je de gewonnen prijzen niet mag houden. Je mag de prijzen niet houden om ze te cashen en om dan het geld aan leuke dingen en zaken uit te geven. Dat is natuurlijk wel een nadeel. Het is jammer, maar het is niet anders!

Het is niet moeilijk om dit te veranderen en om wel alle winsten te mogen houden. Je kunt gewoon op de “play for real” button klikken. Alle ronden die je dan speelt doe je met je eigen geld. En alle prijzen die je wint bij de Magic Circle mag je allemaal houden of opnieuw gaan inzetten. Als je wint dan kun je de winst cashen en het geld uitgeven aan leuke dingen.Wachten hoeft niet! Je kunt op de Magic Circle gokkast spelen bij Gokkast.net en ontdekken of vandaag een van je geluksdagen gaat worden of niet.

Twin ExpressTwin Express
Multi PlayerMulti Player
StarburstStarburst
California SunsetCalifornia