≡ Menu

Lucha Maniacs van Yggdrasil

Lucha Maniacs gokkastAls de Mexicaanse Thunderkick worstel geïnspireerde slot Luchadora niet voldoende was om je te vermaken, komt hier de versie van Yggdrasil – Lucha Maniacs. Deze online gokkast game zit vol met features, Golden Bet, Poster Bonus Game, Wilds en Gratis Spins. Je wint tot wel 30 Gratis Spins met drie features. Dit en nog veel meer staat voor je klaar bij dit spel. Lucha Maniacs is een video slot met 5 wielen en 20 winlijnen, van links naar rechts georiënteerd. De game heeft acht standaard symbolen die winnen als er drie of meer opeenvolgend staan opgesteld op een winregel, beginnend van de meest linkse positie. De vier reguliere hoog betalende symbolen worden gerepresenteerd door worstelaars. Eens een keer wat anders, de moeite waard om nu zelf te ontdekken.

De vier symbolen van lage waarden worden gerepresenteerd door de vier kaarttypen. Er is ook een Bonus symbool die verspreid uitbetaald, 2 tag team symbolen die alleen verschijnen in de Gratis Spin modus en wild symbolen die alle reguliere symbolen vervangen. Dat wordt nog eens spannend om te zien hoeveel geluk jij hebt als je een gokje waagt. Maar dat is nog niet alles, want er is nog veel meer wat je hier kunt winnen.

Features Lucha Maniacs

Features heb je genoeg bij deze mooie gokkast. Zo heb je de Gratis Spin Modus. Drie of meer verspreide Bonus symbolen activeren de Gratis Spin modus met extra features. Het wordt gespeeld met dezelfde inzet en regels die het hebben geactiveerd. Voorafgaand aan de Gratis Spins, kiezen speler verborgen features uit een set tickets die zullen worden geactiveerd tijdens de Gratis Spins modus. Wat kun je krijgen?

  • 3 Bonus symbolen geven 7 Gratis Spins met 3 features.
  • 4 Bonus symbolen geven 15 Gratis Spins met 3 features.
  • 5 Bonus symbolen geven 30 Gratis Spins met 3 features.

Lucha Maniacs slot

De te kiezen tickets bevatten de volgende features:

  • 2 extra Gratis Spins
  • 4 extra Gratis Spins
  • 1 wild willekeurig geplaatst bij elke spin
  • 2 wilds willekeurig geplaatst bij elke spin
  • 1 plakkende wild in de middelste positie op de tweede, het derde of vierde wiel
  • x3 vermenigvuldiger op 1 worstelaar
  • 1 worstelaar gedraagt zich als een wild

Alleen maar een type worstelaar kan op de wielen worden gestapeld, wanneer deze feature is gekozen, zullen de drie andere kaarten die gestapelde worstelaars bevatten worden uitgeschakeld. Alleen een type worstelaar kan de vermenigvuldiger ontvangen; wanneer deze slots feature is gekozen, zullen de die andere kaarten die vermenigvuldigers bevatten worden uitgeschakeld.

Golden Bet

Als de Golden Bet feature wordt geactiveerd, krijgen spelers 1 extra feature wanneer ze de Gratis Spins modus ingaan. Golden Bets kosten 5 munten per spin extra en kunnen worden geactiveerd en gedeactiveerd tussen de spins in de basis game.

Het opnieuw winnen van Gratis Spins

Het landen van 2+ Bonus symbolen in de Gratis Spin modus, hertriggert Gratis Spins en beloond je met minimaal 1 extra feature. Daarbij belonen twee bonus symbolen je met een extra Gratis Spin met een feature. Drie bonus symbolen belonen je met 2 extra Gratis Spins met 2 features en vier Bonus symbolen belonen je met 3 extra Gratis Spins met 3 features. Dan zijn er nog vijf bonus symbolen die je belonen met 4 extra Gratis Spins met 4 features. Spannend zal het zeker worden.

Poster Bonus Game en wilds

Het landen van 2 Bonus symbolen in de basis game, triggert de Poster Bonus Game met de volgende potentiële prijzen: Een Gratis Spin trigger met 7 Gratis Spins en 3 features (4 als je de Golden Bet hebt geactiveerd) en 20-80 munten.

Wilds vervangen alle symbolen behalve het bonus symbool. De game heeft de volgende vier typen Wild symbolen. Het Reguliere Wild symbool verschijnt in zowel de basisgame als in de Gratis Spin modus. Dan is er nog het Willekeurige Wild symbool verschijnt in de Gratis Spin modus en kan landen op elke wielpositie en je hebt te maken met het Plakkende Wild symbool kan worden geplaatst op wielen 2-4 in de middelste positie en verschijnt alleen in de Gratis Spin modus. Ook is er nog de worstelaar wild vervangt 1 type worstelaar symbool en verschijnt alleen in de Gratis Spin modus. Veel spanning en sensatie bij deze mooie gokkast.