≡ Menu

Little Britain

Klik hier en speel “Little Britain” op volledig scherm | Terug naar de Playtech gokkasten

Little Britain videoslot van Playtech

Little Britain is een grappige en absurde video slot die je speelt op 5 rollen met 30 winlijnen. Deze gokkast is gemaakt op basis van de beruchte tv-show met in de hoofdrol David Walliams en Matt Lucas. In de videoslot verschijnen alle populaire personages ( Dafydd, Andy en Lou en Vicky Pollard).

Het spel heeft vijf bonus game en een gratis spins functie. Onder het spelen hoor je de stem van Tom Baker uit de serie. Little Britain is geschikt voor zowel de recreatieve speler als de grote gokker.

Little Britain videoslot spelen

De 5 karakter bonus features krijg je via de Little Britain bonus feature. Je kunt deze activeren d.m.v. het bonus symbool op rol 1, 3 en 5. Je ziet vervolgens een wiel dat bepaalt welke karakter bonus functie je zult spelen. Met Vicky Pollard’s ASBO bonus feature win je tot wel 750 keer je inzet. Bij de de Big Gay bonus feature is een hoofdprijs beschikbaar van 500 keer je inzet. Dan heb je de Free Spins die je kunt activeren door het verkrijgen van 3 Little Britain free spins symbolen op rollen 2, 4 en 5. Je ontvangt dan 10 gratis spins, maar de functie heeft ook nog speciale wilds karakters waarmee tot 100 keer je inzet kan worden gewonnen.

De Little Britain slot game is vermakelijk en soms ook heel grappig. In Nederland zijn ze helaas niet zo bekend. In Engeland zijn ze ongekend populair net als de New Kids hier in Nederland. Als je een fan bent van de tv-serie zal je zeker van deze gokkast genieten.