≡ Menu

Legend of the Nile gokkast spelen

Legend of the Nile gokkastReis af naar de machtige rivier de Nijl om de tijdloze mythen en legendes van het oude Egypte te ontdekken. Betsoft brengt een tijdloze klassieker opnieuw tot leven in de nieuwste gokkast Legend of the Nile. Om het spannend te houden zijn er nieuwe features die de sporen te volgen van goden als Isis, Ra en Anubis die je helpen op jouw weg en die je verrijken met fantastische cadeaus voor hun trouwe volgers. Deze 6×6 speelautomaat bevat cluster uitbetalingen exploderende winsten die verdwijnen. Nieuwe symbolen vallen op hun plaats, die zorgen voor meer kansen om te winnen tijdens een enkele beurt. Het tot leven brengen van mythologie, is nog nooit zo mooi geweest. Intense juweelachtige kleuren en tekens geïnspireerd door de oude Egyptische hiërogliefen versieren het landschap bij iedere beurt. Dat wordt echt genieten als je nu een gokje komt wagen bij Legend of the Nile.

Over Legend of the Nile

Onder de symbolen met hoge waarde bevinden zich de drie Goden die de kansen op nieuwe fantastische features vergroten. Deze features zijn onder andere heel goede uitbetalingen, gratis spins, gigantische 400x inzet uitbetalingen en een oplopende Jackpot. Volg en volbreng de sporen van de goden met winsten waarbij je de goden betrekt bij het vrijspelen van oude mysteries en ongelofelijke features. Volg de sporen van Ra, Isis en Anubis om drie verschillende Gratis Spins modes te openen. Elke god heeft zijn eigen persoonlijkheid en krachten, dus zorg dat je ze allemaal vereerd met je winsten! Dat wordt echt genieten, want we leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn met deze goden… Lees het goed door en ontdek het vandaag nog zelf bij Legend of the Nile.

Ra Spoor (Gratis Spins en Oplopende Jackpot)

Winsten die het Ra symbool bevatten vullen het spoor van deze zonnegod. Vul het spoor voorbij het basis tijdlimiet om extra gratis spins te triggeren, 400x de inzet en/of zelfs de oplopende jackpot! Elke nieuwe spin reset dit spoor.

Legend of the Nile spelen

Anubis Spoor (Gratis Spins)

Elke winst waarbij de god van de onderwereld symbolen betrokken zijn, vult het spoor van Anubis welke, wanneer deze vol is, je 10 Gratis Spins geeft. Winnende Anubis clusters worden opgeteld bij de feature inzet hoeveelheid – hoe groter het cluster, hoe groter de bijdrage. Het spoor blijft zich vullen als Anubis winsten tijdens het spelen worden uitgereikt. De voortgang wordt bijgehouden, ook tussen spel sessies in, en wordt alleen gereset wanneer de Anubis Gratis Spins Feature wordt geactiveerd.

Isis Spoor (Gratis Spins)

Vergelijkbaar met de Anubis Gratis Spins feature, zorgt het vullen van het spoor van Isis voor 10 gratis spins en grotere uitbetalingen. De koningin van de hemel is meer waard tijdens deze feature wanneer meer symbolen betrokken zijn in een winst, wat leidt tot meer vermenigvuldigde uitbetalingen. Ook als bij Anubis, wordt de voortgang bijgehouden van het Isis Spoor en alleen gereset wanneer de feature wordt geactiveerd.

Piramide Wilds

Als je vier of meer Piramide symbolen hebt gekregen, win je een prijs en daarnaast stijg je op het Isis Spoor. Piramide Wilds kunnen ieder symbool vervangen die geen goden zijn. Daardoor worden de kansen om winst te behalen nog groter. Zorg daarom dat jij er nu ook bij gaat zijn en speel snel mee met Legend of the Nile.

Legend of the Nile spelen

Ga vandaag nog op onderzoek uit in deze vruchtbare vallei om te zien of jouw oogst overvloedig is. Wanneer je gepaste eer betoont aan de goden, zal jouw mand kunnen overstromen! Reis langs de oevers van de machtige Nijl en treedt in de voetstappen van de goden om deze nieuwe tijdloze klassieker te ontdekken. Een goed moment dus om nu kennis te maken met Legend of the Nile. Je kunt deze gokkast gratis en voor geld spelen, als je er maar voor zorgt dat je gaat genieten van jouw spel. Iedere dag weer maak je kans op mooie prijzen, ook bij deze gokkast ga jij snel inzien hoeveel winst er behaald kan worden. Raadpleeg de prijzentabel voor een goed beeld van welke symbolen je nodig hebt en hoeveel, en welke prijzen je daarbij krijgt uitgekeerd. Speel nu de gokkast Legend of the Nile en genieten maar.