≡ Menu

Legend of the Jaguar Slot

Een mooie slot die nu online gespeeld kan worden is Legend of the Jaguar van Playtech. De gokkast heeft in totaal vijf rollen en 243 winlijnen. Er kan al gespeeld worden vanaf €0,25. Een nieuwe gokkast trekt bij veel spelers al snel de aandacht en je wil graag een gokje wagen. Je bent benieuwd naar hoe het spel er uit ziet, of er nieuwe features aanwezig zijn, maar ook welke symbolen er gebruikt worden en hoe snel je prijzen kunt winnen. Gelukkig hoef je je daar bij dit spel geen zorgen over te maken, want er zijn mogelijkheden genoeg om hier in de prijzen te vallen. Er zijn veel symbolen waardoor je mooie winsten kunt behalen, dus raadpleeg zeker de prijzentabel om te zien wat je kunt winnen en wat je daarvoor nodig hebt. Dit is alvast een goede voorbereiding op het spel.

Symbolen bij de gokkast

Bij de gokkast zijn er meerdere symbolen die je graag tegen gaat komen. Het meest waardevolle symbool wat je hier tegen kunt komen is de jaguar. Je kunt daardoor namelijk 2, 10 of 100 keer je inzet verdienen als je deze 3, 4 of 5 op een winlijn hebt staan. Ook is er nog een wild symbool wat je gaat helpen om mooie combinaties te maken. Dit symbool mag andere symbolen vervangen alleen de scatters niet. Je kunt in de prijen vallen wanneer je drie of meer overeenkomende symbolen hebt op aangrenzende rollen vanaf de eerste rol. Er wordt bij dit spel ook gebruik gemaakt van een Win Cascades en Multipliers functie. Als je hiermee een winnende combinatie hebt gemaakt, dan gaan eerst de winnende symbolen weg, deze laten dan gaten achter op de rollen.

Legend of the Jaguar slot

Er zijn dan andere videoslot symbolen die vervolgens in de gaten vallen en zo komt er ruimte op de rollen. De ruimte wordt opgevuld met nieuwe symbolen die van bovenaf in het spel vallen. Hierdoor heb je meer kans om nieuwe winsten te realiseren. Het gaat door tot je geen winsten meer kunt behalen. Let goed op want de vermenigvuldiger neemt toe met iedere opeenvolgende cascade, van 1x tot 2x tot 3x en tot slot 5x. Let op want er is nog iets moois bij deze gokkast, als je namelijk het jaguar symbool op de derde rol hebt, dan wordt de Jaguar Re-spins functie geactiveerd. Dit Jaguar symbool wordt een vergrote vergrendelde wild met de andere rollen ‘re-spinning’. Het gaat door tot je een winnende combinatie hebt gemaakt of tot je de gratis spins hebt kunnen activeren. De winsten kunnen oplopen tot wel 5x.

Gratis spins

Er zijn gratis spins die je kunt behalen bij deze gokkast. Deze zijn toegankelijk als je de gratis game scatter tegelijkertijd op de eerste, derde en vijfde rol hebt staan. Dan kies je uit drie verschillende gratis spin functies met verschillende win verdelingen. Daarbij zie je een ingegoten gietvorm. Deze zal bepalen hoeveel gratis spins je wint voor ieder van de functies. Er zijn dan verschillende opties. De Dubbele Multiplier Gratis Games functie en daarbij krijg je tussen de 10 en 15 gratis spins. Dan heb je nog de Stacked Wild Free Games functie. Daarbij krijg je tussen de 6 en de 10 gratis spins. Zorg dat je ook een gokje gaat wagen op deze slot en ontdek hoeveel kansen je hebt om te winnen. Met een beetje geluk kan het erg spannend worden als je alle features in beeld krijgt.