≡ Menu

Jade Magician slot review

Jade Magician gokkastSoftware provider Play N GO is een grote en welbekende speler wanneer we kijken naar slots. Ze komen steeds met mooi uitziende en soepel werkende slots op de markt en ze stellen je dan ook niet teleur met deze Jade Magician slot, die sinds begin 2017 online te spelen is. Het mooie en strakke design van deze game, samen met de interessante bonusfeatures, zoals Wild symbolen, Scatters, gratis spins en een gokfunctie, zorgen voor een solide basis van een slotgame, zoals we dat van dit softwareteam gewend zijn. In deze review vertellen we je meer over de algemene slot details en bekijken we welke bonusfeatures je tijdens het spelen tegen zult komen. Ben jij klaar voor de magie van Jade Magician?

Algemene slot details

Het speelveld van de Jade Magician videoslot bestaat uit 5 rollen en telt 3 rijen. Je kunt op deze slot kiezen voor maximaal 15 winlijnen waarop je jouw winnende combinaties van symbolen zult moeten laten landen. Hoewel je de keuze hebt om niet alle winlijnen tegelijkertijd te activeren, is het natuurlijk wel aan te raden om dit wel te doen. Op deze manier heb je per spin meer kans op winst. De inzet per spin (per geactiveerde winlijn) is daarnaast ook aan te passen naar een bedrag dat voor jou als speler goed voelt. Dit maakt deze slotgame geschikt voor spelers met ieder budget.

Op de rollen zal je verschillende symbolen voorbij zien komen, die ook allemaal een eigen waarde vertegenwoordigen. Zo zullen de symbolen van lagere waarde gerepresenteerd worden door vier groene amuletten en zijn de draak, tijger en arend meer waard bij het maken van een winnende combinatie op één van de geactiveerde winlijnen. Als je meer wil weten over de exacte waarde van de verschillende symbolen, dan raden wij je aan om de uitbetalingstabel, die je op het spel zelf kunt vinden, te bekijken.

Jade Magician slot spelen

Bonusfeatures kiezen

Zoals je misschien wel zou verwachten, zijn er op deze Jade Magician slot Wild symbolen op de rollen aanwezig. Deze symbolen vervangen alle reguliere symbolen op de rollen om je zo te helpen winnende combinaties te maken. Let er wel op dat de Wild symbolen geen bonussymbolen zoals Scatters kunnen vervangen. Hetgeen deze feature zo bijzonder maakt, is dat de Wilds alleen zullen verschijnen op het derde wiel.

Natuurlijk zijn er ook Scatters van de partij, welke zullen verschijnen op de gokkast rollen 1, 3 en 5. Wanneer je het voor elkaar krijgt om minimaal 3 Scatters op de rollen te laten landen, dan krijg je minimaal 5 gratis spins om mee te spelen. Heb je maar 2 Scatters op het speelveld? Niet getreurd, Jade Magician geeft je dan letterlijk een tweede kans om alsnog de gratis spins binnen te slepen.

Jade Magician voor echt geld

Jade Magician is een slotgame die prachtig in elkaar zit. Dit met kleuren die elkaar complimenteren en een Aziatische soundtrack. De geluidseffecten geven je daarbij het gevoel dat je aan een echte gokkast zit. De verschillende bonusfeatures zorgen ervoor dat het spelen zeker spannend is. Het enige wat je hoeft te doen? Dat is te zorgen dat je een combinatie van minimaal 3 dezelfde symbolen weet te vinden. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je gewoon meer weten over deze mooie slotgame van Play N GO? Probeer de gokkast vandaag nog zelf uit.

Next post:

Previous post: