≡ Menu

Jackpot Timer

Speel Jackpot Timer full screen | Terug naar Fruits4real | Naar Gokkast Top 20

Logo Fruit4RealAls je begint te spelen bij de Jackpot timer dan is het moeilijk om er zo maar weer te stoppen. Het werkt verslavend. Er zo veele kansen om een prijs te winnen en je ziet de combinaties regelmatig oplichten. Ook het zien van de sterren op de rollen zorgt voor volop plezier. Daarnaast kun je ook nog naar het boven spel. Iedere keer wanneer je wint worden er punten aan het bovenspel toegevoegd. En in tegenstelling tot het basis spel kent het boven spel geen drie, maar vier rollen. En ook zijn er tien win lijnen in plaats van slechts een win lijn. Bij het basis spel kun je ook de verschillende rollen vastzetten.

Wij vinden het een geweldige online fruitautomaat, de Jackpot Timer. Je zult echter zelf tot de ontdekking moeten komen wat je ervan vindt. Is het een online gokkast waar jij graag op speelt? Je kunt het met de play for fun functie snel en gemakkelijk ontdekken. Je kunt namelijk al snel een paar proefronden spelen. En als je dan in het bovenspel regelmatig de juiste combinaties op de rollen ziet verschijnen dan begrijpen we dat je ook snel naar de play for real knop zult kijken. Wacht dan niet te lang en stap gewoon over.

Veel plezier met de Jackpot Timer

Het is ook handig bij de Jackpot Timer online slot machine om gebruik te maken van de autoplay functie. Zeker als je weet dat de rollen in het basis spel automatisch worden vastgezet om tot een mogelijk winnende combinatie te komen. En wacht ook niet te lang om gebruik te maken van de kies spel knop om zo over te gaan naar het boven spel. Hier kun je simpel weg veel meer mooie prijzen winnen! En dat is toch eigenlijk waarvoor je naar het online casino gaat. Of niet? We wensen je veel plezier als je de Jackpot Timer gaat bezoeken!

Twin ExpressTwin Express
b>Multi PlayerMulti Player
StarburstStarburst
Robin HoodRobin Hood