≡ Menu

Jackpot 6000

Naar Gokkast Top 20

De Jackpot! Wie wil die nu niet winnen? Met drie wielen en vijf win lijnen, volop Jokers, de kop of munt verdubbelaar en een super meter modus is dit een ware klassieker. Minimaal dien je een munt op een lijn in te zetten. Het maximum is tien munten met twee munten per lijn op maximaal vijf lijnen. Wil je de super meter modus spelen dan moet je maximaal inzetten. Dit kun je doen door op de max bet knop te drukken. Je zet dan automatisch maximaal in.

Kroon knop
V&J knop

Win groot met de Jackpot 6000!

Jackpot6000De prijzen die je kunt winnen bij de Jackpot videoslot kun je terug vinden in de uitbetalingstabel. Dit wordt ook wel de paytable genoemd. Zeker als je de jokers op de rollen ziet, dan is het feest. Elke keer als je wint dan kun je gaan spelen met de head of tails! En dit is de kop of munt functie van de Jackpot 6000. Je kunt hier je winst verdubbelen, iedere keer dat je speelt.

De kansen om te winnen zijn het hoger als je meer wint. Tenminste als je kijkt naar het theoretische uitkeringspercentage. Bij een tot acht munten inzet is dit maximaal tachtig procent. Echter als je tien munten inzet dan is het bijna negen en negentig procent. Dit is echter het uitkeringspercentage wat je niet mag verwarren met de kansen om te winnen. Toch is het een leuke statistiek.

Wacht niet langer en kijk of jij bij de Jackpot 6000 gokkast ook een mooie prijs kunt winnen. Een mooie prijs om volop te genieten van het spel en de credits op je account. Wij wensen je er graag veel succes mee. De Jackpot 6000 online is een gokautomaat die je zeker niet mag overslaan. Zeker als je graag maximaal wilt inzetten. Dat is immers het moment en de kans waarbij ongeveer alle inzet totaal wordt uitbetaald. En als je dan wint dan win je ook daadwerkelijk goed. En dat is natuurlijk wel belangrijk. Dat is toch waarvoor je plaatsneemt achter een van de online gokautomaten. Of niet?

milly_casinoknop2

Reel StealReel Steal
StarbustStarbust
Icy WondersIcy Wonders
Disco SpinsDisco Spins