≡ Menu

Hugo Goal gokkast

Hugo Goal slotHugo Goal is een nieuwe online gokkast van Play’n Go. Je kunt zelf ook penalty schieten met Hugo als je een gokje gaat wagen. Het is aantrekkelijke gokkast met Stacked Wilds. Deze gokkast bevat vijf winlijnen en drie rollen. Er kan al gespeeld worden vanaf €0,05 en met maximaal €100. Het uitkeringspercentage is 96.49%. Het is dus een spel waarbij je een grote kans hebt op mooie prijzen. Als je het spel opent dan zie je Hugo, dit is het populair tekenfilmfiguurtje uit Denemarken. Doordat het WK in Rusland er aan zit te komen, willen veel spelproviders hierbij stilstaan en ontwikkelen een videoslot.

Werking gokkast

Hugo is de Stacked Wild op deze gokkast. Zou het jou lukken om deze drie keer op de winlijn te draaien? Als het je lukt dan krijg je 16x je totale inzet uitgekeerd. Er zijn ook andere cartoonachtige figuren en deze zijn tussen de 3x en 5x jouw totale inzet waard. Dan zijn er nog een aantal symbolen die voor lage uitbetalingen zorgen en deze keren je 0,4x en 1,2x de inzet uit bij een 3-of-a-kind. Er zijn twee features die je kunt activeren tijdens het spelen. De eerste is de Free Kick, en deze wordt geactiveerd als je twee rollen met dezelfde symbolen hebt gedraaid, maar wanneer je geen uitbetaling hebt gekregen. Je krijgt dan de Free Kick en je krijgt een gratis re-spin waarbij de twee rollen met soortgelijke symbolen worden vastgehouden. Je hebt hierdoor een extra kans om een succesvolle actie te behalen.

De andere feature die je kunt activeren is de Action Replay. Deze kun je tegen komen wanneer je twee rollen met soortgelijke symbolen hebt gedraaid en geen winnende combinatie hebt gekregen. Het heeft veel weg van de Free Kick, maar je krijgt nu gratis re-spins. Dit blijft doorgaan totdat je een winnende combinatie hebt gemaakt.

Hugo Goal gokkast

Penalty Bonus Game ontdekken

Als laatste is er nog een penalty bonusspel dankzij Play N GO. Het zou zomaar kunnen dat jij een volle bak kunt draaien met soortgelijke symbolen. Als jou dat lukt dan krijg je te maken met dit bonusspel. Je probeert om extra vermenigvuldigers bij elkaar te krijgen en dit kan oplopen tot wel 10x. Hugo moet zijn doel zo schoon mogelijk houden. Je moet strafschoppen stoppen en daar krijg je dan een vermenigvuldiger voor. Je kunt vijf strafschoppen en dus vijf extra vermenigvuldigers verdienen. Hier is de maximale vermenigvuldiger 10x, dat wil zeggen dat je maximaal 800x je inzet kunt winnen.

Voetballiefhebbers opgelet!

Voor alle voetballiefhebbers is dit natuurlijk een geweldige kans om met deze gokkast kennis te maken. Je komt alvast in de stemming van het WK en dat is maar goed ook. Het aftellen kan beginnen en daarom kun je alvast kiezen voor Hugo Goal. Bekijk ook de andere voetbal gokkasten die al zijn verschenen en die zorgen voor leuke winstkansen. De meeste providers hebben gokkasten met als thema voetbal, kom er snel achter.

Next post:

Previous post: