≡ Menu

Hot Gems

Klik hier en speel “Hot Gems” op volledig scherm | Terug naar de Playtech gokkasten

The Hot Gems videoslot van Playtech

Hot Gems is een leuke video slot van Playtech met een western thema. Na de mooie intro video waarin je een Wild West goudzoeker ziet op zoek naar grote edelstenen kan jij op zoek naar je rijkdom, vandaar ook de titel: Hot Gems. Graaf jezelf een weg naar rijkdom met deze grappige gokkast.

The Hot Gems spelen

Hot Gems heeft de standaard 5 rollen met 25 winlijnen zoals op de meeste moderne videoslots. Je kunt erg grof spelen op deze gokkast met een inzet van € 10 per lijn voor maar liefst € 250 inzet per draai totaal ! Maar je kunt ook gewoon voor 0.25 credits per draai spelen voor de gezelligheid.

Alle symbolen die worden gebruikt bij deze slot zijn gebaseerd op de mijnbouw zoals pikhouwelen en mijn trolleys. Met de drie cowboys uit het intro filmpje op de rollen win je zomaar 5000 x je inzet ! Na een winnende combinatie kunnen de blokken exploderen en de symbolen naar boven en beneden vallen voor nieuwe winnende combinaties ! Heb je dan weer prijs, dan volgen er weer meer ontploffingen voor super combo winsten. Hot Gems is weer een goed ontworpen slot van Playtech. Je kunt misschien wel erg grote prijzen winnen als jij de kostbare edelstenen samen met de cowboy uit de mijnen weet te halen !