≡ Menu

Halloween

Klik hier en speel “Halloween” op volledig scherm | Terug naar de Playtech gokkasten

Halloween Fortune videoslot

Halloween Fortune is een spannende en spookachtige videoslot gebaseerd op het Halloween thema. Dwaal mee in de donker bossen met heksen, doodshoofden en kraaien. Je speelt deze gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen. Deze Playtech video slot speelt in de meest spookachtige tijd van het jaar: Halloween !

Halloween Fortune heeft een jackpot van 10.000 credits die wordt geactiveerd door de 5 pompoen wildsymbolen op de rollen. De bonusronde heet het Witches ‘ Brew Bonus spel en deze wordt geactiveerd als het Ketel Bonus symbool op zowel rol 1 als 5 verschijnt. Je moet dan voor 1 van de 3 sexy heksen kiezen, die dan je prijs zal onthullen. De prijs varieert tussen de 3 en 20 gratis spins.

Halloween Fortune extra’s

Maar er is meer! Je hebt de keuze uit 6 toverdrankjes voor gratis spins multipliers tot maar liefst 10x. Dus, als de heksen aan je kant zijn kan je 20 gratis spins met een 10x multiplier winnen !

Je kunt ook nog meer gratis spins verdienen als het Ketel Bonus symbool verschijnt zowel op rol 1 en 5. Je kunt daarna je inzet verdubbelen door op de juiste kaart kleur te gokken. De Halloween Fortune videoslot is griezelig spannend en moet je gespeeld hebben !