≡ Menu

Green Mystery

Speel Green Mystery full screen | Terug naar Fruitkings | Naar Gokkast Top 20

De GreenMystery fruitmachine van Fruitkings gokkasten

De Greenmystery is een gemakkelijke gokkast zonder veel moeilijke extra’s. Voor de beginnende speler is deze kast dan ook erg goed om mee te beginnen. Je snapt hem namelijk snel en is hij dan ook ontzettend leuk om te spelen. Win jij de groene mysterie prijs? Je hebt de kans om extra holds te verzamelen, en daarmee kun je zelf bepalen welke rollen stil moeten blijven staan. Je ziet je winstkansen groeien met deze optie!

Spel uitleg van de Green Mystery gokkast

De fruitkast Green Mystery van Fruitkings is een simpele en leuke slotmachine met 3 rollen in het onderspel en 4 rollen in het bovenspel. Je begint zoals vele van de Fruitkings gokkasten eerst in het basisspel met 1 winlijn. De extra holds spaar je hier door middel van de sub symbolen. Een erg leuke extra om je winkansen te verhogen. Je kan de credits ook naar de winbank verplaatsen om te gaan spelen in het topspel. Met de ‘choose game’ knop kan je wisselen tussen het basisspel, topspel (inzet 4 tot en met 16).

De Green Mystery fruitkast heeft een grappig rad in het bovenspel met grote prijzen. Als je in het topspel op iedere rol een sub symbool hebt dan krijg je een mystery kans op je inzet. Door op de start knop te drukken gaat er een lampje branden en krijg je de Green Mystery win. Je ziet allemaal niet zo moeilijk, dus begin met spelen en pak die Green Mystery Jackpot !