≡ Menu

Great Blue

Klik hier en speel “Great Blue” op volledig scherm | Terug naar de Playtech gokkasten

The Great Blue videoslot van Playtech

Great Blue is een gokkast met vijf rollen op vijfentwintig winlijnen met veel wilds en bonussen. Het spel speelt zich af in de diepten van de oceaan met schildpadden, haaien, schelpen en zeepaardjes.

The Great Blue is een spannend onderwater avontuur dat je samen beleeft met de slimme Orka’s. In de spannende bonus ronde moet je de kostbare parels zien te verzamelen met tot 33 gratis spins en tot 15x multipliers !

The Great Blue spelen

Alle uitbetalingen van Playtech gokkasten worden vermeld op het Paytable scherm. Dit scherm verschijnt in beeld als je op info klikt. Hier kan je alle uitbetalingen en extra’s even op je gemak na kijken. De Orka symbolen tellen bij deze gokkast als wild symbool. Met vijf Orka’s win je maar liefst 10.000 credits ! Je kunt je gewonnen prijs verdubbelen door op rood of zwart te gokken in het Great Blue Gamble spel.

De Great Blue is een mooie gokkast zonder al te veel moeilijke bonusspellen en extra’s. Je hebt hem binnen een paar minuten onder de knie. Met zijn vrolijke kleuren en zee symbolen is hij bovendien erg prettig om te spelen voor iedere speler.