≡ Menu

Gokkasten, wat kies jij?

Jackpots winnen op een online gokkastBij de gokkasten heb je het voordeel dat je zelf een bedrag kunt kiezen waar je mee wil spelen. Er kan ook eerst gratis gespeeld worden en dan kun jij een bedrag kiezen waar je voor gaat spelen. Hoe hoger het bedrag is waar je mee speelt, hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst. Vaak kan er al gespeeld worden vanaf €0,01 per draai. Dit kan oplopen tot tientallen en soms honderden euro’s. Een gokkast heeft ook een max bet knop, deze zit vaak naast de draai knop. Als je deze indrukt let dan goed op, want je speelt dan automatisch met het hoogste bedrag wat er gekozen kan worden bij de gokkast. De meeste gokkasten hebben winlijnen, deze lijnen geven weer hoe de symbolen moeten vallen, zodat jij een prijs kunt winnen. Je hebt verschillende gokkasten met diverse aantallen qua winlijnen.

Bedragen kiezen

Je kunt bij een gokkast online een bedrag kiezen per druk. Daarbij geldt dat het aantal winlijnen x het bedrag per lijn het totale bedrag is per druk. Met welk bedrag jij gaat spelen, heb je helemaal zelf in de hand. Sommige mensen spelen minimaal, anderen liever maximaal. Maar je kunt het ook rustig opbouwen en eerst laag spelen en wanneer het goed gaat, je winst ook gebruiken bij een nieuwe spelronde. Houd er wel rekening mee dat je kunt winnen en verliezen en dit iedere keer weer opnieuw. Laat het over je heen komen en bekijk dan wat voor jou het beste is. Als er een jackpot slot is, dan heb je ook een kans om een hogere prijs te winnen. Daarbij geldt vaak wel dat je maximaal moet spelen, maar dan kun je wel heel hoge prijzen winnen. Die keuze kun je maken als je de spanning wil ervaren.

Symbolen

Je hebt bij de gokkasten en fruitautomaten verschillende symbolen die je tegen gaat komen. Sommige symbolen kom je tegen bij veel gokkasten, anderen maar af en toe. Zo kom je de scattered symbolen wel vaak tegen. Deze noemen ze ook wel scatters. Ze hebben een belangrijke functie bij de spellen. Deze symbolen hoeven namelijk niet op een bepaalde winlijn aanwezig te zijn om te zorgen voor een mooie uitbetaling. Het maakt dus niet uit waar dat deze vallen, vaak worden ze gebruikt bij bonusspellen. Als je er dan drie of meer hebt dan kunnen er leuke prijzen uit worden gekeerd aan jou. Je hebt ook gokkasten met in totaal 243 winlijnen, daarbij zijn de symbolen scattered van links naar rechts. Als je dan vijf rollen hebt met drie symbolen per rol, dan zijn er 243 winlijnen.

Starburst spelregels oefenen

Je hebt ook Wild symbolen en deze zijn erg populair. Het symbool telt voor alles en kan daardoor een combinatie snel winnend maken. Soms kan een Wild ook een bonus symbool vervangen maar dat is niet overal zo. Bekijk daarom heel goed per gokkast welke regels er gelden. Je hebt ook nog de vermenigvuldiger. Deze hangt vaak vast aan een wild en deze vermenigvuldigt een winnende uitbetaling met een speciale factor. Ook dat is weer per gokkast wisselend.

Nog meer symbolen

Er bestaan ook Sticky Wild Symbolen en deze kom je tegen bij bonussen met gratis spins. Daarbij wil het zeggen dat het symbool voor een aantal (of alle) draaien blijft staan. Daardoor kan er een hele mooie bonus gelden voor jou. Je hebt ook nog stacked symbolen en dat wil zeggen dat er meerdere dezelfde symbolen op elkaar zijn geplaatst. Daardoor kunnen er dus meer combinaties zijn en nog grotere uitbetalingen ontstaan. Er kunnen weer mooie prijzen gewonnen worden met al deze mooie symbolen. Zorg daarom dat je nu jouw kansen gaat pakken en ook gaat ontdekken welke gokkasten voor mooie winsten kunnen zorgen.