≡ Menu

Gemix gokkast

Gemix gokkastBen jij een echte liefhebber van Candy Crush en waag je graag een gokje? De gokkast Gemix is dan zeker iets voor jou! Play N Go heeft deze gokkast ontwikkeld en je wordt meegenomen naar een fantasiewereld waar dwergen, tovenaars en prinsessen aanwezig zijn. Jouw doel is om combinaties van dezelfde symbolen te maken, maar je moet ook naar een hoger level overgaan. Waarom? Omdat hoe hoger het level is, hoe interessanter de prijzen zijn. Gemix is dan ook een gokkast met veel extraatjes waar je niets tekort gaat komen! Het is dan ook de moeite waard om te kijken waar jij mee naar toe wordt genomen op deze gokkast.

Spelregels Gemix

Deze mooie gokkast Gemix speel je op zeven bij zeven vakjes. Dit is dus wel wat anders dan bij een traditionele gokkast waarbij je met rollen speelt. Bij dit spel vallen de symbolen van boven naar beneden. Dit geeft je een beetje het idee van een waterval. Je kunt een prijs winnen wanneer je vijf of meer dezelfde symbolen naast elkaar hebt. Als dat je is gelukt dan worden daarbij de winnende symbolen weggehaald en let op, want dan vallen er nieuwe symbolen voor de volgende ronde. Dit kan erg lang doorgaan, want dit gaat door tot er geen winnende combinaties meer zijn. De winsten zijn daarom niet mis te noemen! Er is nog een mooi extraatje op deze gokkast aanwezig. Natuurlijk vraag je je af wat dit dan is, dit is de Crystal Charge meter die wordt gevuld bij iedere winst die je hebt behaald.

Gemix gokkast spelen

Wanneer de meter helemaal is opgeladen, zijn er verschillende extraatjes die tot leven komen en dat zijn Chain Lightning, Light Beam, Crystal Warp of Nova Blast. Dit gaat zorgen voor meer winnende combinaties. De meter loopt dan weer rustig leeg en deze kan dan weer opnieuw worden gevuld. Als je goed kijkt dan zie je onder bij de meter een patroon waarop de symbolen moeten vallen en dan kun je op die manier een winnende combinatie behalen. Het patroon valt iedere keer als het je is gelukt de combinatie te maken. Om een goed beeld te krijgen van welke prijzen er gewonnen kunnen worden, kun je de prijzentabel raadplegen.

Werelden op de gokkast

Gemix is een spel met drie werelden. De eerste wereld waar je terecht komt speelt zich af onderin de mijnen waar de dwergen wonen. Je gaat iedere keer weer een stapje verder en dan ga je langs de prinsessenwereld en dan kom je bij de tovenaars. Je komt iedere keer bij een nieuwe wereld wanneer je meer winnende combinaties hebt behaald. Iedere wereld heeft eigen patronen die je dan moet behalen om zo een stapje verder te komen. Mocht je drie patronen vrij hebben gespeeld in een wereld, dan kun jij door naar de volgende wereld en krijg je de World Bonus. Dit kan ook wel eens erg spannend worden, want je kunt steeds hogerop raken tijdens het spelen. Het gaat er om dat je zelf gaat ontdekken waar dat de gokkast je naar toe gaat brengen. Iedere winst is er weer één en zo kun jij dit spel ervaren.

Next post:

Previous post: