≡ Menu

Fantastic Four

Klik hier en speel “Fantastic Four” op volledig scherm | Terug naar de Playtech gokkasten

The Fantastic Four van Playtech

The Fantastic Four gokkast van Playtech is gebaseerd op de stripboeken en action figuren van Marvel. Speel met de superhelden Mr Fantastic, Human Torch, Invisible Woman, en the Thing deze spannende videoslot. Onder het spelen zie je al je superhelden voorbij komen met mooie bonusspellen als de Super Power, Extra Power of de Ultimate Power. Het is net of je in een echte Marvel tekenfilm bent beland met fantastische graphics en mooie geluiden.

The Fantastic Four videoslot spelen

Je speelt de Fantastic Four al met een minimale inzet van 0.01 credits per druk. Grover gokken kan natuurlijk ook op de 50 winlijnen ! Alle vier de hoofdpersonen hebben hun eigen unieke bonus ronde. Deze bonusrondes bieden je een heleboel gratis spins en nog meer extra’s als een multiplier en nieuwe wild symbolen.

Je hebt extra veel win kansen omdat je op vijftig winlijnen kunt spelen op deze Fantastic Four gokkast. Er is ook een versie met twintig winlijnen voor de mensen die meer overzicht willen hebben. Ben je gek op deze striphelden ? Dan is de Fantastic Four de gokkast voor jou !