≡ Menu

Enchanted Cleopatra gokkast

Enchanted Cleopatra gokkastMisschien heb je wel eens gehoord van de gokkast Enchanted Cleopatra van Amatic? Het is een mooie gokkast en bevat veel goede graphics. Het spel bevat veel gratis spins en je hebt 243 manieren om te winnen. Er zijn in totaal 5 rollen aanwezig en je hebt 3 rijen met symbolen. Daarbij zijn er geen vaste winlijnen. Er geldt namelijk een win all ways mechanisme. Je komt snel aan winnende combinaties wanneer dat je symbolen op opeenvolgende rollen van links naar rechts hebt staan. Het maakt dan niet uit wat de positie is op de rollen.

Klik hier om deze Enchanted Cleopatra gokkast te spelen!

Symbolen en uitbetalingen

Er zijn diverse symbolen te vinden op de gokkast Enchanted Cleopatra, deze kunnen zorgen voor mooie uitbetalingen. Daarbij is het hoogst uitbetalende symbool de godin Isis. Als je 5 van deze symbolen hebt dan krijg je 500x de inzet. Dan zijn er nog een aantal medium symbolen en dat zijn de scarabee en het oog van Horus. Je krijgt dan 100x en 20x de inzet uitgekeerd als je er 5 op een rij hebt. De andere symbolen betalen je tussen de 5x en de 10x je inzet uit.

Enchanted Cleopatra gokkast Amatic

Naast de symbolen heb je ook nog vermenigvuldigers. Zo kunnen er extra vermenigvuldiger van 2x worden toegepast. Wanneer er een 2x symbool komt te staan gecombineerd met een winnende combinatie, dan geldt er een verdubbeling. Maar let op want de vermenigvuldiger is geen wild. Maar er kunnen wel meerdere vermenigvuldigers actief zijn, zo kun je in ieder geval een 4x vermenigvuldiger pakken. Dit is de moeite waard om er achter te komen wat voor winst je dat op kan leveren.

Het is aan te raden om de prijzentabel te raadplegen zodat je weet welke symbolen er allemaal zijn, hoeveel je er nodig hebt en welke winst er dan tegenover staat. Laat het daarom eens op je inwerken en zorg dat je dan weet wat jouw voordelen kunnen zijn. Je hebt namelijk flinke bedragen die gewonnen kunnen worden, maar ook met een lage inzet kan er al wat moois bij elkaar worden gespeeld.

Gratis spins bonus

Er geldt ook nog een interessante bonus op de gokkast. Als je namelijk 3, 4 of 5 Scatter Cleopatra symbolen hebt dan krijg je te maken met de gratis spins bonus. Je wint dan 7, 10 of zelfs 15 gratis spins. Dit is de moeite waard en zal je spel zeker ten goede komen! Het is namelijk bijna iedere keer raak gedurende de gratis spins! Waarom? Alle symbolen zijn nu Scatters. Een goede kans om een winst te pakken en er jouw voordeel mee te doen! Je hebt de kans om de gokkast direct te spelen en na te gaan hoe snel je de bonus kunt openen.

Voor geld spelen

De gokkast Enchanted Cleopatra kan voor geld worden gespeeld en dan kan er al een inzet worden geplaatst vanaf €0,10 per draai. Je zou dan kunnen spelen tot maximaal €100 per draai. De maximale winst die je kunt behalen is 500x je inzet. Dit is toch een mooi bedrag waardoor jij in gaat zien wat je kansen zijn. Je bepaalt zelf met welk bedrag je gaat spelen, maar hoe hoger je inzet is hoe hoger de winst is die behaald kan worden. Daarin zou je ook af kunnen wisselen en dan zie je zelf wat het spel met je gaat doen. Zet je winst maar eens opzij en gebruik deze om dan eens wat hoger in te zetten.