≡ Menu

Eightball

Speel Eightball full screen | Terug naar Fruitkings | Naar Gokkast Top 20

De Eightball gokkast van Fruikings

Bij de Eightball gokkast staat alles in het teken van het populaire poolbiljart. Deze gokkast heeft een bovenspel met maar liefst 8 rollen net als de gokkast Chinatown eveneens van het Nederlandse Fruitkings. Vind je deze gokkast te gek, dan is Eightball ook echt iets voor jou . Vergeet niet het Mystery spel te spelen waar je willekeurig grote prijzen kan krijgen.

De spelregels van de gokkast Eightball

Het basisspel speel je op 1 winlijn op het onderspel. Het zogenaamde ster symbool telt wel kriskras, dus niet alleen op 1 winlijn zoals bij het basisspel, en dit kan je 4 tot 200 punten opleveren. Bij het topspel kun je op maar liefst 8 rollen spelen met 6 verschillende inzetten van 4 tot 40 credits. Je kunt in het topspel ook nog sparen voor de extra symbolen. Als je 5 van deze subsymbolen hebt gespaard ontvang je random prijzen.

Het mystery spel krijg je pas als je 5 van deze symbolen op een rol hebt gespaard. Incasseer je prijs door op de start knop te drukken. Met een inzet tot wel 128 credits is op de Eightball gokkast veel geld te verdienen. Op de gokkast kan je zien hoeveel winlijnen er zijn. Wil je de winst laten uitkeren dan drukt je op de linkse Reset knop op de gokkast. Laat de ballen maar rollen en speel jezelf rijk!