≡ Menu

Egyptian Heroes

Naar Gokkast Top 20Met de Egyptian Heroes ga je terug naar de tijd van de farao’s. Een videoslot met egyptian_heroesvijf wielen en twintig win lijnen. En een gokkast die is gebaseerd op de oudheden van Egypte. En het is een online gokkast welke je niet alleen een leuke tijd bezorgd, maar je ook volop kansen biedt om een mooie prijs te winnen. Zeker als je weet dat er factoren zijn om je winst met twee tot vijf keer te vermenigvuldigen. Ook is er een wild symbool waardoor je sneller tot een winnende combinatie komt bij de Egyptian Heroes videoslot. Ontdek het oude Egypte met een mooie en goede schatkaart! En wie weet wat jij ontdekt en waar jij mee naar huis zult gaan. Toch?

Kroon knop
V&J knop

Egyptinan Heroes winkansen

Je kunt bij de Egyptian Heroes inzetten op een tot twintig win lijnen en zelf de juiste muntwaarde kiezen. En iedere keer heb je kans om naar de Golden Bet Line te gaan. Als dit het geval is dan wordt je win lijn vermenigvuldigt met een factor twee tot vijf. En dat is natuurlijk leuk als je een prijs wint. Ook zijn er volop kansen om free spins te krijgen. Je kunt tot twintig free spins krijgen afhankelijk van het aantal scatter symbolen welke je op de rollen krijgt.

Terug naar het oude Egypte! Wie zou er nu niet graag in de piramides willen ronddolen op zoek naar een van de verloren schatten. Met de Egyptian Heroes gokkast kun je dankzij de online casino’s dit gevoel herbeleven. Met de hulp van online gokkasten kun je op zoek gaan naar de beste kansen en mogelijkheden om jouw schat te vinden. Vind jij je schatten bij de Egyptian Heroes? Wie weet! Wij weten zeker dat je een mooie tijd zult hebben. En dat deze videoslot je leven kan veranderen is een feit! We hebben al van vele mensen gehoord welke mooie prijzen ze hier hebben gewonnen. Wellicht bij jij de volgende? Wij wensen je veel succes en boven alles veel plezier met de Egyptian Heroes gokkast.

Reel StealReel Steal
Simply WildSimply Wild
SuperflushSuperflush
Deep Bleu SeaDeep Bleu Sea