≡ Menu

Dwarfs Gone Wild slot

Dwarfs Gone WildEén van de nieuwe slotgames van software provider Quickspin is Dwarfs Gone Wild, waar Sneeuwwitje en de zeven dwergen de hoofdrol spelen. Laat jij je betoveren door deze sprookjesachtige gokkast, waarin niet alleen een goed uitgewerkt thema zich laat zien, maar er ook verschillende aantrekkelijke bonusfeatures zijn die je helpen bij het winnen van leuke prijzen? Dan wordt het tijd om meer over deze gokkast te weten te komen. Het gaat namelijk erg snel en er zijn veel features aanwezig die zorgen dat het spel nog spannender wordt. Kies daarom snel een casino uit waar de gokkasten van Quickspin worden aangeboden en het spel kan beginnen. Je bepaalt zelf met hoeveel geld je speelt, maar hoe hoger jouw inzet, hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst.

Meer over Dwarfs Gone Wild slot

Het speelveld van deze Dwarfs Gone Wild slotgame bestaat uit 5 rollen met 3 rijen en telt in totaal 20 winlijnen waarop je de winnende combinaties van matchende symbolen dient te maken. Je zult verschillende symbolen op de rollen voorbij zien komen, waaronder een aantal kaartsymbolen zoals Q, K en A en je vindt daarnaast natuurlijk ook de 7 dwergen en Sneeuwwitje daarop terug. Om er achter te komen welke prijzen er gewonnen kunnen worden, is er de prijzentabel. Deze tabel vind je op de gokkast Dwarfs Gone Wild en deze geeft aan welke symbolen je nodig hebt en hoeveel en welke winst er dan behaald kan worden. Neem daarom een kijkje op de prijzentabel zodat je goed voorbereid aan je spel kunt beginnen.

Dwarfs Gone Wild gokkast

Aan de linkerkant van het speelveld zie je een meter die zich met verschillende combinaties zal vullen. Wanneer deze tot bovenaan helemaal is gevuld, zal dit je aantrekkelijke prijzen met gratis spins opleveren. Dit kan dus voor extra hoge prijzen zorgen en wie wil dat nou niet? Probeer de gokkast Dwarfs Gone Wild ook vandaag nog, zodat jij het spel kunt leren kennen en weet wat het jou te bieden heeft. Hoeveel je precies krijgt, hangt af van je inzet en van een aantal andere factoren. Dit ervaar je vanzelf als je hier een gokje waagt op de Quickspin gokkast.

Welke bonusfeatures zijn er?

Je vindt op deze slotgame verschillende bonusfeatures waaronder de welbekende Scatters. Deze komen ook weleens op fruitautomaten voor en kunnen hierop de rollen 2, 3 en 4 verschijnen. Wanneer je het voor elkaar krijgt om minimaal 3 van deze symbolen op het speelveld weet te draaien, verdien je daar 7 gratis spins mee. Vervolgens zijn er ook nog eens 7 bonusfeatures die je in deze gratis spins modus kunnen helpen bij het binnenslepen van verschillende prijzen. De hoeveelheid van geactiveerde bonusfeatures tijdens de gratis spins hangt af van de hoeveelheid goud je in de meter tijdens de basisgame hebt kunnen verdienen. Deze verschillende features bestaat uit verschillende combinaties van Wild symbolen, vermenigvuldigers en extra gratis spins.

Als laatste is er nog de Magic Mirror feature, welke 300 extra Sneeuwwitje symbolen en 2 re-spins zal opleveren, wanneer deze wordt geactiveerd. Ga jij mee op dit sprookjesachtige avontuur en geniet je van de leuke extra’s die elk van de dwergen voor jou klaar heeft staan? De gokkast Dwarfs Gone Wild is precies wat je zoekt. Het voordeel is dat er eerst gratis gespeeld kan worden en vervolgens voor geld. Je bepaalt zelf met welke inzet jij een gokje wil wagen, als je maar weet dat de bonus features voor hele mooie extraatjes kunnen zorgen.