≡ Menu

Diamond Wild

Naar Gokkast Top 20 | Klik hier en speel Diamond Wild op volledig scherm

Diamond Wild is een 5 rollen en 10 winlijnen videoslot wat ontwikkeld is door onze vrienden vaniSoftBet. Dit videoslot heeft uiteraard een edelstenen thema en wordt op alle tien lijnen afgebakend op elke spin. Je kunt inzetten van 0,05 cent tot maximaal 10 euro per spin. Het design van dit videoslot doet denken aan de klassieke videoslots, maar de motor van de videoslot is meer dan modern. Op de rollen vindt je de bekende symbolen zoals de kersen, BAR strepen, bellen en andere bekende iconen.

iSoftbet

Omdat het videoslot ontwikkeld is door iSoftBet kun je er eigenlijk vanuit gaan dat het videoslot vol speciale symbolen, prijzen en multipliers zit. Je kunt het videoslot op 1 tot en met 20 winlijnen spelen. De wincombinaties op het videoslot zijn drie of meer dezelfde iconen naast elkaar en de combinatie moet op de eerste rol beginnen. De uitbetaling kan soms 2500 keer de inzet zijn.

Grafische symbolen en effecten van de Diamond Wild

Zoals je boven al kon lezen zijn de iconen die je in het videoslot kunt vinden zeer traditioneel die je bij de wat klassiekere videoslots vindt. De iconen die het meest voorkomen zijn de 7, de dollarteken, kersen, een bel en de twee en drie BAR strepen. De verschillende BAR’s kunnen diverse wincombinaties maken. Daarnaast heeft deze slot verschillende speciale symbolen met aparte functies. Zo heb je bijvoorbeeld de wild, de gratis spins en de Diamond. De wild vervangt de andere symbolen en maakt een winnende combinatie van de andere symbolen.

Wanneer je drie dezelfde gratis spins symbolen naast elkaar hebt, zal dat de gratis spins triggeren en daarmee zul je dan de gratis spins ontvangen. En dan is er natuurlijk ook altijd nog de progressieve jackpot waar je kans op maakt. In sommige gevallen kan het bedrag hiervan in de miljoenen oplopen.