≡ Menu

Dancing Drums slot

Dancing Drums gokkastHet ontwerpteam van software provider Shuffle Masters brengt deze interessante Aziatische en gehorige slotgame bij je thuis. De Dancing Drums slot heeft niet alleen een spannend klinkende naam, maar zal je daarnaast ook urenlang van plezier voorzien. Natuurlijk is het belangrijk dat een slot er niet alleen leuk uitziet, maar daarnaast ook lonend is. Daarom gaan we in deze slot review kijken naar wat je kunt verwachten wanneer je Dancing Drums gaat spelen. We lopen de algemene slot details met je langs en zetten uiteen welke bonusfeatures jouw saldo een boost zullen gaan geven. Pak je trommelstokken vast en reis mee naar Azië.

Over het spel

Op deze Dancing Drums gokkast online geniet je van een speelveld wat bestaat uit 5 rollen en 3 rijen. Het telt daarnaast geen winlijnen. In plaats daarvan heeft deze 243 manieren om te winnen. Je doel op deze slot is om zoveel mogelijk winnende combinaties van symbolen te draaien met het gebruik van de 243 manieren om te winnen. Als symbolen zal je op de rollen onder andere de welbekende kaartsymbolen 9, 10, J, Q, K en A tegenkomen, die de symbolen van lagere waarde vertegenwoordigen. Liever draai je natuurlijk combinaties van symbolen met een hogere waarde die worden gerepresenteerd door verschillende in het Aziatische thema passende symbolen als geluksmunten, ornamenten, gouden lotusbloemen, schepen en Chinese leeuwen.

Dancing Drums slot

Wanneer je meer wil weten over de exacte waarde van de verschillende symbolen die er op de rollen voorbij komen? En de winsten die zij uitkeren bij een winnende combinatie hiervan? Dan kan je dit op een overzichtelijke manier in de uitbetalingstabel op het spel zelf terugvinden. De minimuminzet die je op deze Dancing Drums slot kunt gebruiken komt neer op €0,88 per spin en dit kan je aanpassen tot een maximum van €220 per spin. Dit zorgt ervoor dat deze slotgame geschikt is voor elke speler en dat jij zelf de baas bent over hoeveel je exact in wil zetten om de rollen te laten draaien.

Bonusfeatures toegelicht

Wanneer je het voor elkaar krijgt om op de gratis spins modus terecht te komen? Dan heb je daar niet alleen extra kansen om mooie winsten te behalen. Ook word je nog eens getrakteerd op een maximum van 7.776 manieren om prijzen binnen te slepen. Daarnaast is het ook niet onbelangrijk om te melden dat Dancing Drums is gekoppeld aan 4 progressieve jackpots. Dans daarom mee op het ritme van de drums terwijl je ondertussen ook nog eens leuke winsten binnensleept. Dit alles met deze vermakelijke Dancing Drums slotgame. Het Aziatische tintje aan deze veelbelovende slot. Gecombineerd met de interessante bonusfeatures en de minimum- en maximuminzet? Dat bieden vele slotliefhebbers een welkome afwisseling. Geniet van de percussie op de achtergrond en spin totdat je klaar bent met dansen. Ook gratis oefenen is mogelijk!

Next post:

Previous post: