≡ Menu

Carnaval

Terug naar Microgaming Gokkasten | Naar Gokkast Top 20
carnaval
carnaval microgamingDe Carnaval is een videoslot met vijf wielen en negen lijnen. Je kunt maar liefst vijfduizend munten winnen met de jackpot. Het is trouwens geen progressieve jackpot. Er zijn wild symbolen, er is een multiplier en ook zijn er scatter symbolen. Je kunt van vijfentwintig dollarcent tot vijf dollar per ronde inzetten. De online slot machine Carnaval kent geen bonusronde.

Bij onderstaande online casino’s kunt u de “Carnaval” spelen


Carnaval is overal ter wereld een feest!

Circus Freaks, wilde ritten en volop suikerspinnen, popcorn en mooie teddyberen als prijzen. In de Verenigde Staten noemen ze het carnaval. Het is daarbuiten echter beter bekend als Mardi Gras wat een soort carnavals festival is. Het is dus niet te verwarren met het carnaval zoals we dat in Nederland kennen. Volop clowns, muziek, trompet muziek en gemaskerde dansers vormen ook het toneel en podium van deze online gokkast.

Mega MoolahMega Moolah
Robin HoodRobin Hood
StarburstStarburst
The Dark NightThe Dark Night
De Carnaval slot kent ook de vrolijke carnaval muziek en het is alleen al leuk om deze online gokkast op te starten. Je hoeft nog niet eens zo zeer geld in te zetten. De hele sfeer is gewoon geweldig. Het is een ware feestmachine voor de online gokker. Als je de meeste online gokkasten al eens hebt gezien en deze nog niet, dan wordt het tijd om de Carnaval online fruitautomaat te gaan bezoeken. Je zult er zeer zeker geen spijt van krijgen. En als het geluk je toelacht dan kun je ook nog eens mooie prijzen winnen bij deze gokkast. We wensen je er graag alle geluk mee.